erasmusu3009161Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова и заместник-кметът Венцислав Христов посрещнаха днес в приемната в Бароковите къщи 13 чуждестранни учители, които са в Ловеч по програмата „Еразъм+“.  Заедно с тях бе и директорът на ОУ „Проф. Димитър Димов“ – Ловеч, Любомир Христов и негови колеги, които работят по настоящия проект с название „Да бъдеш или не герой“. Това е трети пореден проект на училището.

Участниците са от Белгия, Италия, Полша, Португалия и Турция – партньори, работещи по общ проект по програма „Еразъм +“.

След като се запозна персонално с всеки участник, кметът Корнелия Маринова  ги изненада с индивидуални двуезични сертификати. В документа се отбелязва, че „се връчва на участниците  в проекта „To be or not to be a hero“, които в периода 26 – 29 септември 2016 г. посетиха Ловеч, като част от програмата „Еразъм+“.  Документът е доказателство за добре оползотвореното време, за героите, които сами открихте сред вас и ги популяризирахте. Бъдете герои и бъдещето е ваше!“

erasmusu3009162Гостите получиха и други подаръци, сред които бе и нова рекламна брошура на Община Ловеч, която се подарява за първи път. Гостите от Португалия и Турция също поднесоха малки подаръци на домакините.

След това цялата група направи едночасова разходка из старинния  квартал „Вароша“, като започна от Покрития мост.

 

 

1 коментар

  1. “Гостите получиха и други подаръци, сред които бе и нова рекламна брошура на Община Ловеч, която се подарява за първи път.”
    Ей,всичко в тоя град /след новия бял кметски кожен стол/се случва все за ПЪРВИ път.Ами като е нова брошурата,естествено е връчването й да е за първи път.
    Ама не!Трябва да се тръбят дитирамби.Ново,толямо,велико…ЗАТЪВАНЕ на града.
    Няма инвеститори.Няма нови работни места.Няма грижа за осигуряване на бизнесклимат.Всички сили са в ПиАрА!

Comments are closed.