kmet3003121Съобщение на пресцентъра на Община Ловеч:

Кметът на община Ловеч Минчо Казанджиев е удостоен с националния златен приз „Човешки ресурси 2014″ на списание „Човешки ресурси”, фондация „Човешките ресурси в България и евроинтеграцията” и Националното движение на организациите за социални услуги.

     Той трябваше да получи наградата си снощи в Централния военен клуб в столицата на тържествена церемония с благотворителен бал-концерт в помощ на специализираните институции и услуги в общността, но поради участието му в публичното обсъждане за управлението на сградата на бившата стоматологична поликлиника не можа да присъства лично. Наградата си кметът ще получи официално тези дни.

     На церемонията снощи бяха връчени награди на отличени в 11 категории, съобщиха организаторите. В категорията „Общини“ освен Казанджиев приз взима и кметът на Стрелча Иван Евстатиев. Кметът на Ловеч спечели националния златен приз за принос в реализирането на проекти за създаването на екологично чиста среда и за управлението на човешкия потенциал в общината, за неговото непрекъснато професионално усъвършенстване, за внедрените иновации в тази област, довели до подобряване качеството на предоставяните административни услуги и приближаването на администрацията до гражданите.

     Националният приз „Човешки ресурси 2014″ е позлатен в Монетния двор на Република България.

5 коментара

  1. Аз пък се възмущавам от факта, че горкия човечец не е могъл да си вземе наградата заради някакво си обществено обсъждане. Как може така бе съграждани да пречите на “Великия” кмет? С какво го е заслужил?

  2. В отговор на анонимен
    Дъщеря ми живее в друг областен град с много по-оправен кмет, но да си дойдем на думата.Преди три седмици беше тук на гости и в неделята отпътува.След 30мин се обажда по телефона – потресена съм часът е 10, а докато излезем от града видях двама човека и една котка. Та това за ресурсите -честита ти награда КМЕТЕ- горд ли си да си кмет в този празен град?

  3. Останаха ли в Ловеч някакви ресурси?

  4. И с какво заслужи тоя приз кмета,че не се сещам…сигурно хората в Ловеч са много щастливи , и всички ще тръгнат към общината да го поздравят !!!!

  5. Браво!
    Кметът на община Ловеч Минчо Казанджиев е удостоен с националния златен приз „Човешки ресурси 2014″!

    Интересно, защо, когато нещо хубаво се е случило и е отразено тук, няма нито един коментар, но когато се критикува кмета става мазало?

Comments are closed.