kmetnagrada2406141Кметът Минчо Казанджиев получи вчера по време на 25-ото юбилейно рали „Ловеч“ специална награда от Съюза на българските автомобилисти. Отличието му се присъжда за дългогодишния му принос за организиране на състезанието край Баховица и за съпричастността му към автомобилния спорт.

От своя страна, кметът също връчи награда – лични средства. Тя е за Емил Кючуков, който, макар че въртя волана от името на „Вромос рейсинг тийм“ – Бургас, като ловчалия представи и града ни, нещо, което не се е случвало от години в това рали.

     Общо 31 състезатели от 7 отбора мериха сили на пистата. Надпреварата бе и пети кръг от републиканския шампионат по рали-крос.

13 коментара

  1. Владко, избръмчал си човек, не разбра ли? Не случайно те освидетелестват. От години само храма на сатаната ти е във всяко изречение, което си написал тук! Вземи се поспри вече, а?

  2. Що не бръмчат из крайните квартали на града? Щото улиците са дупка до дупка. Там да си трошим колите ние гражданите, а Минчо да маа крачоли по “Осъмска”, че няма дупки. И за туй ли трябва да “пере пешкирчето” Кмета? За основни задължения които не изпълнява? Ай стига сте го защитавали, де! Да вземе да посвърши нещо реално, което не му е на сърце!

  3. Ма защо няма награда от църковното БКП за строежа на храма на сатаната?

  4. да задам въпрос от името на отличниците: Какво направи кмета за да се спре с глупостите по улиците, какво направи полицията и общински съвет? Отидеш да попиташ за нещо що годе легално да се разреши да се направи и навсякъде отговора е категорично НЕ… Докато отговора е НЕ ще има и отличници с мощни и бръмчащи коли профучаващи с бясна скорост по Търговска и “булевард” България …

  5. Кметът е затова-да”пере пешкирчето”за всеки.Имало наркотици в някои училища-кмета!Таксиджийте вземали повече от определените им от Общинския съвет възнаграждения -кмета и съветниците!Провеждат се гонки с автомобили и мотори в града – какво прави кмета?!
    А контролният орган по закона за движениие по пътищата?Той къде е и какво прави?А ДАИ за възнагражденията на такситата?!А школските ръководства,учители и възпитатели,които са на първа позиция сред учениците?!
    Много ДЕБЕЛАШКИ коментар.

    1. Кметът отговаря за спазването на реда в града. Не аз съм онзи, който ще постави въпроса пред КАТ или другите компетентни органи и ще настоява да си свършат качествено работата. Да се снима с успели въпреки него спортисти и деца не е основната му дейност.

  6. Всяка вечер по ловешките улици можете да видите резултатите от приноса на кмета. По “Търговска” и булеварда с бясна скорост необезпокоявани профучават автомобилите на отличниците, които със сигурност се ползват с някакъв, явно кметки, имунитет. С бездействието си управата на града заслужава много по-голяма награда от евтиното парче пластмаса в ръцете на Казанджиев.

  7. Ххахахахахаахах

Comments are closed.