kolipeshehodnazona406142Кметът Минчо Казанджиев забрани със заповед движението на пътни превозни средства в пешеходната зона, определена в Наредба № 2 за организацията и безопасността на движението, дисциплината на водачите на превозни средства и пешеходците на територията на община Ловеч. Забраната не се отнася за автомобили със специален режим на движение при изпълнение на служебните им задължения, снегопочистващите машини и МПС, използвани за поддържане на терените, както и за автомобили, снабдени с пропуски, издадени от кмета за определено време и място.

Копие от заповедта е изпратено на началника на РУП – Ловеч, за изпълнение.

Заповедта е на основание Закона за местното самоуправление и местната администрация и Наредба № 2.

10 коментара

  1. Какво добро е направил за града тоя. …..???затова Ловеч е побелял!!запази си коментарите за срещите с горов и компания!

  2. Лъжите лъснаха пак

  3. Че не беше ли тази наредба в сила и досега? Аз не виждам да има нещо различно от статуквото в тази наредба. Освен това, кой ще санкционира евентуалните нарушители? И кой и КОГА ще ремонтира рушащия се център на града?

  4. Има хора на , които и да им направиш добро, те са все недоволни или почват да коментират какво не е направено .Всяка заповед е предпоследна……

  5. След смърт – размисъл, анализ и решение. А когато нарушителят “внезапно се разболее”, каква е санкцията? А пешеходните зони не са ли си пешеходни, че трябва специална забрана, сега…?

  6. За съжаление тази заповед нищо не променя, защото всичко що се движи по пешеходната зона на 4 колела е от “специалния режим”

  7. Че то много мандати му е отнело за да се стигне до най-логичната наредба касаеща всяка пешеходна зона.

  8. “…както и за автомобили, снабдени с пропуски, издадени от кмета за определено време и място…”
    Ето къде е заровено кучето. Забранил, забранил, колко да е забранил движението? Танковете на инкасо ще продължават да ломят плочките и да застрашават пешеходците!

Comments are closed.