goznica1311135Павлин Иванов

Вчера следобед, кмета Казанджиев се съгласи на среща с жителите на ловешкият квартал Гозница! Срещата ще се проведе през следващата седмица, на място, в квартал Гозница, като датата и часът ще бъдат уточнени в понеделник. «Ловеч днес» ще ви информира своевременно за нея.

 Срещата идва след вчерашният инцидент, който за малко не взе жертва, следствие на пропадане на лек автомобил в необезопасен и необозначен изкоп на улица «Дядо Данчо».

Въпреки получената информация за инцидента в администрацията, достъп на потърпевшата до кмета на община Ловеч не е даден и то не за първи път!

Сред жителите на Гозница има натрупано напрежение, има нужда от ясни отговори свързани с дейностите по проекта на общината и поемането на конкретни ангажименти.

 

«Ловеч днес», заедно с общинският съветник Иво Райнов и гражданинът Данчо Заверджиев се ангажираха с организацията, провеждането и публичността на срещата между жителите на квартала и кмета Казанджиев.

 

 

3 коментара

  1. стресираната жена да си търси правата до дупка

  2. Author

    Автора е изключително неграмотен! Факт!

  3. “Вчера следобед, кмета Казанджиев се съгласи на среща с жителите на ловешкият квартал Гозница!” Блестящ пример за неграмотност. Автора!!!

Comments are closed.