kmet901122Павлин Иванов

Днес кмета Казанджиев съобщи, че е получил писмо от Областният управител Милко Недялков със запитване за свободни сгради, в които евентуално да бъдат настанени бежанци. Градоначалника обясни, че с такива сгради, общинска собственост, градът не разполага.

Той добави, че ако държавата има намерение да използва свой терен, в централната част на града, визирайки Казармата, е готов да поведе ловчалии срещу това решение.

Аз лично съм готов на всякакви действия, който са в защита на този терен, категоричен е кмета Казанджиев.

 

12 коментара

  1. Държавата са хората – не управниците. Държавата не подкрепя политиката на управниците относно нелегалните емигранти /те не са бежанци по нито един действащ казус или закон/. Тези хора не могат да се наричат бежанци в България, нямат доказан произход и са влезли незаконно на територията на ЕС от страна, в която няма граждански конфликт или война.
    Спрете да пробутвате Кристалински заучени фрази. Бизнеса се развива с производство, а не с внос и алъш-вериш

  2. В затихващия ни град, емигрантите биха вдъхнали малко живот!
    Свежа кръв са.
    Някой световни сили (Сащ, Канда и др.) разчитат много на потока от емигранти.
    Без хора бизнес не става, а града ни все повече се смалява и застарява…
    Всички тия хора ще имат нужди за задоволяване и са все млади с деца!
    Всичко това са възможности за предприемчивите, но трябва и свястна държава, която не пречи…

  3. Емигранти обикаляме Земята,
    емигранти, и вечно търсим свободата
    емигранти, животът продължава
    емигранти ДОРИ И В СОБСТВЕНА ДЪРЖАВА
    https://www.youtube.com/watch?v=S44XyTwm8Ic

  4. Казанджиев да се не сили. Ако реши държавата да настани бежанци в казармата – ще го направи. Защото казармата на Ловеч е държавна. Ако беше общинска – друга работа!

  5. Съмнявам се гражданите да чакат благоволението на кмета да ги поведе нанякъде. Съветвам г-н Недялков да не проверява докъде стига търпението ни и да спре да пита, а да си върши работата.
    А за партиите ли питате 🙂 …. няма ли изгода – дим да ги няма.
    Дано си спомнят хората от Телиш/и не само/ следващия път като ги поведат към урните на заколение.
    Преклонена глава сабя не я сече, но и слънце не я огрява.

  6. Помня, че един български премиер от близкото минало отказа достъп до територията на страната на бежанци от европейски територии.

  7. mincho putkata kvo se pravi na interesen nali ako trqbva dagi nastanqvat tuka vednaga shte si dade dupeto!!mnogo dobre go znaem!

  8. http://plevenzapleven.bg/blog/2013/11/04/%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D1%81%D0%B5-%D1%81%D0%BB%D1%83%D1%87%D0%B8-%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D1%81-%D0%B2-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%88-%D1%83%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8-11926/

    “Какво се случи днес в Телиш ?

    Днес село Телиш, без злоба и без омраза, показа истината за случващото се в България. Хората попитаха: къде е държавата, за какво си избираме Народно събрание, кой защитава интересите на обикновените български граждани?…Явиха се едниствено областният управител и всички представители на регионалните структури на МВР. А къде бяха всички депутати от 15 Плевенски МИР? Къде бяха всички партии, „загрижени” за своите избиратели?…Телиш беше пръв…Ако трябва за перифразираме поемата на „Септември” на Гео Милев…Има ли държава, питаме пък ние?!”

  9. tova e nedopystimo………..kakvi sa tezi be prevarnaxa Bg v smetishte

Comments are closed.