kmetabg1211141Източник: кмета.бг (цялата новина)

Цитат: “Носителят на наградата за “Опазване на околната среда” Минчо Казанджиев, кмет на община Ловеч, почерпи елитно. Още сутринта той отвори квалитетно уиски и разля в чашите на екипа си. “Защото това е резултатът от труда на много хора – служители на общината”, каза градоначалникът на Ловеч при награждаването.”

15 коментара

  1. Иронията в статията:

    “Още сутринта той отвори квалитетно уиски и разля…”

    1. Да ,ама не ирония,а е направо смешно това твърдение в статията.Разкриването на спечелилите наградите на НСОРБ стана едва вечерта ,около 19 ч.А за отбелязване е ,че на тържественото връчване на наградите в залата присъстваха и представители на ВЛАСТТА – Ц.Цачева и Л.Павлова,а щом те са там не може да се твърди,че това е фарс,нали ?!
      А снимката е от тържеството,организирано от НСОРБ в София,не от Ловеч или от някаква вила.

  2. Минчо, след поголовната абс незаслужена сеч на дебели здрави дървета от общинска фирма Еко, която “оголи” буквално “Червен бряг” как си позволяваш да черпиш! С дърветата от квартала се топлят чиновниците от Еко! На това ли викате екология в Общината? Защо се режат дървета из целия град със съдействието на тази фирма и определено без разрешение на еколог? Справка 2 отсечени дървета на 4м височина в блока на зам.кмет Петков с цел… да не правят сянка на някои от блока…

    1. А какво ще кажеш за “здравите” дървета, които паднаха и убиха хора. Такова здраво дърво падна върху едно момче в Бургас и го уби на място и това не е единственото дърво. Или ти си топ еколог и разбираш от дървета. Мисля, че в случая човек трябва да се вслушва в мнението на специалистите.

  3. А е ли е възможно да запитам какво общо има осирането на Деветашката пещера с опазването на околната среда? Вижте снимки от времето когато никой не се беше заел с оправянето на района а вижте и след. https://onedrive.live.com/redir.aspx?cid=a49878cc83fa5a5a&page=self&resid=A49878CC83FA5A5A!1480&parId=A49878CC83FA5A5A!1123&authkey=!AvC6WDgMaI16OSk&Bpub=SDX.SkyDrive&Bsrc=Share&type=1

  4. Добре бееее кмете, кажи бе човек…. Не те ли е срам бее? Кажи бе как живееш в този град и как имаш чест и достойнство да получаваш такива награди бе човеко? Бе ти къде живееш бе кмете? В кой град бе ? Кажи моля те беее, не те ли е малкооо срам бре човек? Бе не на нас кажи…. На себе си кажи бее.Как заспиваш вечер , кажи ми…? Ми те бездомните кучета повече от хората в града станаха, ти се правиш на умряла лисица бее. Абе и за теб , ще дойде Видов ден беее кмете. Няма неплатен обяд….нямааа….

    1. Ще ти каже. Отваряй си ушите постоянно и ще го чуеш.

  5. Добър вечер, уважаеми зрители. Поздравявам майките на наште ръководители. Спите ли? В комунистически Китай 10 000 държавни чиновници са разстреляни за корупция през последните 12 години. В демократична България, през последните 12 години кмет публично краде милиони левове народна пара и вместо разстрел, получава приза „Опазване на околната среда”. Чисто и просто!Нема такава държава! Няма и смисъл от това, последната илюзия умря.

    1. Е как ще го разкарат като маса навалица се облажи от неговото управление особено в областта на строителството. Естествено и най-вече облажаването е на църковното ни БКП което плячкоса площада за да си направи храма на сатаната. Пък за другите магазинчета, работилници, …. А в същото време когато някой е неудобен на някой общинар по някаква причина е принуждаван да си разваля постройки в собствения двор.

    2. И аз поздравявам майките на нашите ръководители.И припомням като специалист – рибата винаги се вмирисва откъм ГЛАВАТА,но ГЛАВНИТЕ винаги започват да чистят откъм опашката.Те това е гадното в тая държава.ГЛАВИТЕ се държат далече от отговорността.

    3. Когато нещо в държавата не върви,виновни са общинарите,т.е.опашката на рибата(за да е по-ясно).

    1. Надеждата крепи човека така, че продължавай да си се надяваш.

Comments are closed.