KorneliqMarinova13041311. КОРНЕЛИЯ МАРИНОВА

Родена на 10 ноември 1960 г. Завършила биология, втора специалност химия. Учител.

След Местни избори 2011 избрана за общински съветник. С работата си като председател Доказа, че Общинският съвет в Ловеч може да бъде отворена и прозрачна институция, такава, каквато гражданите очакваха дълго време и това най-после се случи. Показа на хората, че  Общински съвет в Ловеч не е наследствена фирма на БСП, какъвто е бил в продължение на дълги години.

Като народен представител с нейната упоритост, женски размах, но мъжка категоричност и твърдост, тя ще защитава интересите на региона и ще бъде проводник на гласа на хората от област Ловеч в парламента.   

20 години близо тя е директор на най-голямото основно училище в областта. Има широка обществена дейност. Като експерт по образованието ще бъде полезна за политиката и законотворчеството на ГЕРБ в този тъй важен сектор – образование и наука, работа с деца и младежи.

 

NikolaiNankov13041312. НИКОЛАЙ НАНКОВ

 

Роден на 19 декември 1983 г. Регионалист, мениджър проекти. В последните почти четири години работи за област Ловеч и като областен управител, и като зам.-министър на МРРБ.

Както сам казва, „Влизам в надпреварата за народни представители с ясното убеждение, че ще представлявам нашия край и всички хора от Ловешко, без значение на партийната им, етническа или религиозна принадлежност. Убеден съм, че ще бъда полезен в областта на регионалното развитие, местното самоуправление, административната реформа, устройство на територията, усвояването на европейските фондове. Заедно с гражданите на областта ще упражнявам парламентарен контрол върху работата на следващото правителство, което – не се съмнявам, ще бъде пак на ГЕРБ. Ще работя заедно с всички кметове на общини без значение на партийната окраска за развитието на нашата област”.  

 

IliqnTodorov13041313. ИЛИЯН ТОДОРОВ

 

Роден на 3 ноември 1960 г. Главен художествен ръководител на Представителен общински младежки духов оркестър с мажоретки – Троян. Завършил Българска държавна консерватория, с две магистратури от Българска  музикална  академия.

Ръководеният от него троянски състав е известен със своите многобройни постижения – награди и призови места. За работата си Тодоров споделя: Едни от личните ми моменти на възторг, които ме свързват с родния град и България и ми носят усещане за празник, са дефилетата на Троянския младежки духов оркестър с мажоретки. Браня тези тържествени мигове във всеки от делничните си дни.

Като общински съветник Илиян Тодоров работи активно по всички обществено значими въпроси, като особено се с гордее с една от инициативите на групата от ГЕРБ, която вече е факт – създаване на Общински фонд за асистирана репродукция и лечение на репродуктивни заболявания за подпомагане на бездетни двойки, от който вече са подпомотнати 5 семейства.

Където и да работя, с каквото и да се занимавам ще продължа да давам своя принос за духовния възход на страната ни, категоричен съм, че политиката на ГЕРБ за подкрепа на културните институти и за опазване на културно-историческото ни наследство трябва да продължи. Никой досега не е правил това, което ГЕРБ стори и има волята да продължи, за това ще работя…

 

NevenkaAntonova13041314. НЕВЕНКА АНТОНОВА

 

Родена на 25 юли 1948 г. Здравен работник. От дълги години до ден днешен работи доброволно и помага на хората с увреждания, на хората с нейната съдба.

Те са на всякъде около нас, просто ние ги гледаме с „широко затворени очи“, но моята цел е не да даваме съчувствието си, а да покажем, че те също са и могат да бъдат обществено полезни и отговорни, споделя Невена.

Имам и едно щастие, с което ме дари Господ въпреки всичко – моята дъщеря. Тя за мен е най-добрата ми приятелка и дясната ръка в живота. С нея сме прекрасен екип, в който ако едната  каже „няма да можем“ – другата казва „вече е направено“.

Гордее се, че на местно ниво е успяла да накара другите да бъдат по-толерантни и откликващи. Ако спечели доверието на съгражданите си от Луковит, на всички в област Ловеч, „ще работя за хората в неравностойно положение – не само за тези с увреждания, а и за тези, които се нуждаят от подкрепа, човешка внимание, подадена ръка”. Много неща трябва да се направят, но най-важното е волята, а ние имаме това – имаме воля…

 

MadlenaBoiadjieva13041315. Д-Р МАДЛЕНА БОЯДЖИЕВА

 

Родена на 27 март 1962 г. в Тетевен. Лекар, невролог. Има магистратура по здравен мениджмънт и допълнителна квалификация по управление на здравеопазването. В община Тетевен хората добре я познават, защото много години вече им помага, 8 години бе и управител на МБАЛ „Проф. д-р Ангел Пешев”.

През 2011 г. бе кандидатът на ГЕРБ за кмет на общината, по-късно бе избрана за председател на Общинския съвет в града. Общински ръководител на ПП ГЕРБ – Тетевен.

Д-р Бояджиева е омъжена, с един син юрист. Тя е експертът в здравеопазването, които ще бъде полезен в народното събрание, защото познава в детайли и как се управлява болница, и какво е нужно на лекарите, и от какво имат нужда пациентите.

 

TzvetanGeorgiev13041316. ЦВЕТАН ГЕОРГИЕВ

 

Роден на 2 март 1970 г. Инженер, комуникационна техника и технологии, заемал е различни ръководни позиции в БТК, магистър е по своята специалност, има и педагогическа правоспособност.

От 2005 г. започва работа като секретар на Угърчин, а след година и половина е назначен на длъжност зам.-кмет на община Угърчин, която изпълнява и до момента. Общински ръководител на ПП ГЕРБ – Угърчин.

През последните години ръководи подготовката и реализирането на всички инфраструктурни и социални проекта на територията на общината.

Комуникативен, има воля за постигане на положителни резултати при работа, организационни умения. Опита му в местната власт ще е в помощ и в работата му като народен представител, ако бъде избран.

 

SimoIvanov13041317. СИМО ИВАНОВ

 

В деня за размисъл Симо Иванов навършва 50 години. Логично, носи опита и енергията на успелия бизнесмен. Познава западните стандарти на работа, тъй като 15 години работи в Шел България като управител на редица търговски обекти на компанията в Ловешка област. В момента продължава да доказва управленческите си умения и необходимостта от добра екипна работа като дилър на търговски обект от верига бензиностанции „Ромпетрол“ в София.

Симо Иванов години наред управлява не само търговски процеси, но и хора – предимство за всеки, който отговорно би се ангажирал с държавни и партийни дела.

Всичко това е подплатено на ниво образование с магистърска степен по Стопанско управление от Стопанска академия „Димитър Апостолов Ценов“ – гр. Свищов. Нещо повече, той е завършил и следдипломна квалификация „Управление на общини“ при Института за следдипломна квалификация при УНСС. В първите години от своята кариера заема длъжността секретар на община Ябланица като част от общинската администрация. Той е общински съветник от ГЕРБ и общински ръководител на ПП ГЕРБ в Ябланица.

 

TodorPetrov13041318. ТОДОР ПЕТРОВ

Роден на 16 септември 1982 г. Работи като счетоводител в международна компания, завършил е Стопански и финансов контрол-магистър, има специализация – независим финансов одит.

Общински съветник от ГЕРБ, заместник председател на постоянната комисия по бюджет и финанси, член на комисията по общинска собственост.

Като всеки финансист е по-скоро мълчалив, но всяка цифра минава през ума му. Иска финансовата политика на ГЕРБ да се запази, защото е наясно в противен случай какво следва. Наясно е, че работни места и високи заплати без развита икономика не може да има. Подкрепя данъчната политика на ГЕРБ, за да се стимулират инвестициите, които да се превърнат в работни места и доходи. Ще работи за увеличаване на възможностите за справяне с младежката безработица.

Областен координатор на МГЕРБ.

 

 

AndreiMovrodinov13041319. АНДРЕЙ МОВРАДИНОВ

 

Роден на 11 март 1962 г. Техническо образование, в момента е представител на малкия бизнес. Общински съветник в ОбС – Летница, общински ръководител на ПП ГЕРБ – Летница.

Андрей е моторът на ГЕРБ в общината. В общинския съвет е член на комисията по образование. Познават го всички деца в общината – в детската градина е най-обичаният гост, защото никога не идва при мачуганите с празни ръце, няма празник, в който да не ги е затрупал с лакомства, играчки и пособия. Познават го и възрастните – мине не мине ден е при тях – на всеки помага с каквото може, а и винаги намира време да поприказва с хората.

ГЕРБ направи много за общините, показа как се работи с еврофондовете, за пръв път се обърна внимание на културата и спорта, на децата… Не съм професионален политик, аз съм обикновен човек и ще представлявам обикновените хора в народното събрание.

 

RosicaMarinova130413110. РОСИЦА МАРИНОВА

 

Родена на 1 януари 1968 г. От Ловеч е,  има 2 сина на 26 и 24 години, завършила е ПМГ-Ловеч, а 4 години по-късно завършва и е магистър специалността „Предучилищна педагогика” във ВТУ ”Св. Св. Кирил и Методий”. Има много квалификации в това число и допълнителна квалификация в СУ „Св. Климент Охридски” на тема „Работа с компютри и ИТ за 1-4 клас”.

От 1991 г до настоящия момент работи в ОУ „Васил Левски” – Ловеч, тя е главен учител в начален етап на основната образователна степен. Знае всичко за децата, приятел е на родителите. тя е като майка в класната стоя – строга, но разбираща, изискваща, но и обичаща…

Гордее се с постиженията на нейните ученици в национални и международни състезания в различни области – и по бързо смятане, и по гражданско образование, и за стихотворения, и в състезанието „Знам и мога”. Носител е през 2011 г. на Почетно отличие „Неофит Рилски” от Министъра на образованието, както и на Барелеф „Св. Св. Кирил и Методий” – ежегодна персонална награда на Община Ловеч. Има редица публикации в областта на началната педагогика, работила е по различни проекти.

 

Публикация по договор – ПП ГЕРБ

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Маринова е категорична, че ще работи за влизане в сила на нови учебни програми, за повече възможности за повишаване квалификацията на учителите, за повече пари за образованието, младежка и спорта при децата, категорична е Росица Маринова.