krumova1609141Председателят на РИК Ловеч Валентина Недялкова съобщи, че Калина Венелинова Крумова е заявила желанието си да се оттегли като кандидат за народен представител в предстоящите на 05 октомври 2014 г. предсрочни парламентарни избори.

Тя е била регистрирана под № 1 в кандидатската листа на коалиция „БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА” в изборен район № 11 Ловеч. Регистрацията й е заличена с Решение № 74-НС от 16.09.2014 г. на РИК Ловеч. Така листата остава с девет кандидата като под № 1 е Десислава Атанасова Балабанова.

7 коментара

  1. “Калинка Крумова, лидер на „Евромайки”, напуснала бебеците, щото открила, че са обречени на победа: „Има много победи, които са по-страшни от поражението. Усещането ми е, че сме се запътили към една точно такава. Пирова.”
    Нали съм ви казвал какво е Пирова победа? Да се върне жена ти каталясала късно некоя вечер и да ти каже: „Верно, бе, твоят е най-голем в целия блок!”
    До сега Калинка беше при Сидеров и при Бареков. Има още да пообиколи, докато добие право да излъчи победител… ”
    Тони Филипов, д-р

  2. Забравих да кажа и това, че ТУК където има толкова много мангали и лумпени >>>> двама души като ПЕЕВСКИ И ВАСИЛЕВ , могат да правят каквото си искат безнаказано и да им мине номера>>>> щото се имаме за много отворени все!

  3. По-добре да разбереш грешката си късно, отколкото никога – това по повод БСП-ДПС.

    По повод на ГЕРБ -Боко ясно,каза че ще им дава /на ДПС/ определен брой министри – няма какво техния електорат да се извинява и да казва, че не знаели и че са гласували за Боко , а са получили ДПС >>> ТАКА СЕ ДЪРЖАТ САМО ОЛИГОФРЕНИТЕ, ПОРАДИ ЕСТЕСТВЕНИЯ НЕДОИМЪК НА МОЗЪК В ГЛАВИТЕ СИ >>>>> КОЕТО АВТОМАТИЧЕСКИ ОЗНАЧАВА , ЧЕ НИКОЙ НОРМАЛЕН БЪЛГАРИН НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ >>>> МОЛЯ, ВСИЧКИ , КОИТО ГО СТОРЯТ , ДА ПОТЪРСЯТ СПЕЦИАЛИЗИРАНА ПСИ КОНСУЛТАЦИЯ !!!
    Но тъй като в тази държава останаха 90% мангали+побъркани >>виждам,как ГЕРБ ще е 1 политическа сила>>> МАНГАЛИЯЯЯЯ , //това не е България/

  4. Готви се коалиция БОСТАН – Боко и Местан.От месеци Боко обикаля турските села по сюнети,байрами и мазни борби.Завчера в село Венец откри паметник на прочут пехливанин и награди победителя в мазните борби.Новата коалиция е вече договорена.Естествено Боко няма да е премиер,според сигурни източници готвят Цветлин Йовчев за такъв.Ще го представят като спасителна коалиция за да продължат и турците и Боко да крадат.Горките гербаджии,като си помислиш че гласуват за Боко за да не управлявали турците да ти стане жал.Тоя път те ще дадат власта на Доган – вижте вчерашното изявление на Местан че на следващото правителство трябвало да се даде не 100 а 300 дни толеранс.Управляват ни прости хора,защото ги избират прости хора

    1. Чичо, ти нарочно ли пропускаш фактите? БСП и ДПС два пъти вече управляваха заедно. Защо не се възмущаваш от фактите, а правиш хипотези?
      Криво седи, право съди!
      Нека погледнем Ловеч, който по странна причина не желаеш да дадеш като пример:
      1. Сурай Велиева ДПС – областен управител, за щастие бивш
      2. Юнал Мастънов ДПС- зам. областен управител днес. Той ще прави избори заедно със секретаря на областта, който също е от ДПС и двамата назначени само преди година от Орешарски и КОЙ. Знаеш на кого е роднина, нали?
      3. Ертан Хасан ДПС – зам. кмет на Ловеч, при кмет социалиста Казанджиев
      Това са фактите!
      А какво ще стане в бъдеще, не ни е дадено да знаем все още, нали? Да се фокусираме върху това, което вече се е случило, а?
      КОЙ пусна ДПС във властта и КОЙ ги покани със свалени гащи за да задоволи личното си его? Първанов, Станишев или казано накратко БСП и АБВ!

  5. Поздравления за коментара на “наблюдател”!

    Освен етническа партия, ДПС е един изключително ефективен корупционен механизъм за разграждане на българската държава. Така се реализира в продължение на повече от десетилетие. ДСП е в задкулисната власт, защото непрекъснато печели и се разраства от разграждането на българската държава.

    Това каза тази сутрин пред bTV политологът Огнян Минчев.Той определи ДПС като „многолика организация“, която заедно с БСП катастрофирала във властта. „БСП излиза съсипана от тези катастрофи, а ДПС излиза винаги все по-силно, все по-мощно, във все в по-добра форма”, добави той.

    По думите му „ДПС не се намира на публичния политически пазар, а получава своите гласове по непубличен начин, в страни от политическата кампания”.

    Минчев коментира и посещението на Лютви Местан в Анкара. Той го определи визитата като знакова, тъй като турският държавен глава Реджеп Ердоган отказа на няколко пъти да се срещне с Ахмед Доган при посещения в София, а самият Доган не ходи в Анкара. „Поканата на Ердоган към Местан означава промяна в отношението на турски държавен връх към ДПС”, посочи политологът Огнян Минчев.

    „От геополитическа гледна точка ДПС не е конструкция, която е изградена в Анкара, а в София и отчасти в Москва. Това е инструмент за контрол върху етническите отношения в България от страна на посткомунистическия елит. Анкара отчасти бе принудена да припознае ДПС, тъй като ДПС отчасти вършеше много добра работа на Анкара. На практика ДПС върши цялата работа по организиране, мобилизиране на турското малцинство в България и разширява периметъра на политическото влияние извън турското и мюсюлманското малцинство. Но проблемът на ДПС е, че начело на Движението седят хора, които са сложени там от други геополитически сили и конфигурации”, коментира още Минчев.

    Според него става въпрос за един сложен баланс и за Анкара е необходимо да припознае в известна степен ДПС. В същото време властта в Турция се опитваше да смени хората начело на ДПС и не успя. Сега Анкара от части ще може да контролира ДПС по линия на това, че припознава новото ръководство като легитимно, заключи Минчев.
    оставете коментар

  6. Сега и “Евробаби” да напуснат, последвани от “Евротатковци” 🙂 Но капута не е страшен. Страшни са хората на ДПС, които ще вземат поне един мандат и за първи път ще пробият в Ловеч. Загатнаха схемата и организацията си на евроизборите. Ще бъде много неудобно, след като ДПС назначиха човека на Алчо за заместник областен и си избраха М.Недяков за областен въпреки БСП.
    Никой не им скочи тогава, не очаквам и сега някой да им се противопостави. Всички са налълнили гащите и сами констатират фактите. На 5 октомври ще отчетат и пробива на Местан, но вече ще е прекалено късно. Минцата се е подготвил за обрязването предварително и си е назначил Ертан Хасан за заместник и да му дърпа конците, което си е застраховка.
    Горов си има други проблеми вътре в БСП и го снася при мисълта, че троянци ще го окъпят на изборите и му е през крачола за ДПС за сега. След 20 дни, когато стопли какво става, ще е извън играта и хората на Юнал и Алчо ще изринат неговите хора, защото ако ДПС и ГЕРБ са се договорили вече, БСП може да каже довиждане на Ловеч.
    Важното е коя от двете големи злини БСП или ДПС ще вземе връх. Подозирам, че след няколко дни ще започне масово обрязване за всеки, който иска да си намери работа в Ловеч и за тези, които искат да си запазят местата на топличко.
    По-старите помнят времето, когато малката кифла Сурай Велиева беше областна и как се ходеше до офиса на Юнал с клякане, надупване и лизане за работа в държавната администрация. Могат да разкажат на по-младите как трябва да се подготвят за след изборите.
    Ние сме малък, но удивително прост народ! Факт, който ще ни изяде главите на всички само след две седмици.

Comments are closed.