mikov1310131Павлин Иванов

От колегите от Троян 21 научаваме, че по повод празника на Троян, в него се очаква да пристигне Председателя на Народното събрание Михайл Миков.  Празникът на Троян – Петковден е на 14 октомври, понеделник, като Парламентарният шеф дори отложил ангажименти, за да е на троянското тържество.

В Троян Миков ще проведе едночасова среща с председателите на постоянните комисии в местния парламент (Общинския съвет), общински съветници и представители на местни граждански организации, която е отворена и за журналисти; мястото – конферентната зала в Музея на занаятите. В 18:30 ч., непосредствено преди концерта на група „Вакали”, Михаил Миков ще отправи приветствие към троянци (пл. „Възраждане”).

Предстои да разберем що за град е Троян, какво мислят хората в него за днешните управляващи и как ще посрещнат Председателя на Народното събрание Михайл Миков.

На следващият ден, планинският град ще бъде уважен от още една особа от важно значение – министърът на регионалното развитие и благоустройството Десислава Терзиева.

2 коментара

Comments are closed.