kmetnagrada106151Минчо Казанджиев получи наградата на Асоциацията на българските градове и региони и националния фирмен каталог „Бизнес Справочник България“ – „Кмет на годината 2015“. Асоциацията и бизнес изданието връчиха годишните си награди на 15 май в Разлог на над 40 мениджъри, кметове, председатели на общински съвети, шефове на агенции в страната на тържествена церемония. Поради невъзможност да присъства лично кметът Казанджиев получи наградата си от представители на Асоциацията в петък в Ловеч.

     Отличието на Казанджиев се присъжда за успешно управление на публичните средства. Миналата година бизнес изданието удостои кмета с награда за най-социална община.

     Награда тази година получи и кметът на Луковит Иван Грънчаров – за бързоразвиваща се община.

15 коментара

  1. Мин Чо, събирай си наградите и си върви!

  2. Кой я е дал тази награда,бе?! Този т.нар. “кмет на годината” (пф) е по-скоро *Най-големият продажник и дупедавец в Ловеч* …..

  3. Сега паркинга зад Младежкия Дом е отдаден на частен собственик,и можете ли да си представите как ще ни се взима левчето,нищо ,че е Общинска собственост.24 часа там ще има бариера и познайте кой ще може да спира там…..

  4. Шегувате се нали…? Е как е възможно това, в какъв измислен свят трябва да живееш, и да не виждаш безумните резултати от некомпетентни и глупави управници.

  5. Шегувате се нали…? Е как е възможно това, в какъв измислен свят трябва да живееш, и да не виждаш безумните резултати от некомпетентни и глупави управници.

  6. Поздравления за г-н Казанджиев за високата награда „Кмет на годината 2015″. И както се казва в такива случаи да ни е жив и здрав и още ТРИ мандата – кмет! Честито!

  7. Как може, кМЕТ не уважаван от гражданите на града и неговото управление да бъде удостояван с каквато и да било награда. Град със застаряващо население, ‘умиращи” училища и крайна безработица. “Пази боже, сляпо да прогледа”

Comments are closed.