remont2703151Павлин Иванов

След публикацията по сигнал на ловчалията Преслав Петков, който е поредната жертва на опасната дупка под моста за Затвора, днес екип на фирмата отговаряща за ремонтните дейности отстрани опасността. Вероятно това е аварийно решение, но важното е, че ловчалии могат да пътуват по-безопасно в този участък на пътя.

С оглед писмото на изпълняващият длъжността кмет на община Ловеч Пламен Петков и твърдението, че „Община Ловеч постоянно полага усилия за поддръжката както на общинската пътна мрежа, така и на уличната мрежа в населените места.“, съм длъжен да уведомя за втори път, че посоченият цитат категорично НЕ отговаря на истината.

Община Ловеч НЕ полага никакви грижи за безопасността на своите жители, както и за състоянието на пътната мрежа както в града, така и в населените места в общината.

Направих си труда да направя кратка разходка и да заснема състоянието на ловешките улици.

За Бабаковец, Заводските и Червен бряг, нямам сили да коментирам, защото карата памет на апарата ми няма да стигне да снимам зеещите ями. Състоянието на Дикисана е по-трагично от пътя на марсохода „Кюриосити“ на червената планета.

Лично аз не мога да отговоря кога за последно кмета и неговите заместници, както и бореца за правдини Тихолов са стъпили с лачените и обувки в местата, на които живите и останали хора в Ловеч водят борба за оцеляване.

За това, ще има наблегна само на главните улици. За да им е по-лесно за осъзнаване и реакция.

dupkilovech2703157Кръстовището на ул. „Христо Ботев“ и „Панайот Волов“. Пропаднала шахта поне 30 см. И тъй като се намира на кръстовище, натоварено при това, положението си стой така от години.

Дали никой „чантаджия“ не минава от там? Дали никой от отговарящите за безопасността за движението не е чувал за проблема? Едва ли!

Улица „Волов“, непосредствено преди светофара към „Лидл“. В лявата лента също толкова голяма и опасна дупка си лежи необезпокоявана от никаква идея за ремонт от месеци!

Пак улица „Волов“, точно срещу „Лидл“ – огромна дупка по средата иновативно е запълнена с тротоарни плочки!

dupkilovech27031528От улица „Стара планина“ към Бабаковец по улица „Граф Игнатиев“ – е тук марсохода на НАСА ще даде фира, задължително! От години е така.

Не ми се пише повече, защото всеки читател може да даде много подробна информация за мястото, на което живее и състоянието на пътната настилка около него. Няма нужда аз да обяснявам.

Простият факт, че ръководството на Община Ловеч НЯМА никаква грижа за безопасността на своето население е факт, които не може да бъде оспорен!

 

Та каква грижа, какви европейски етиките за добро управление, каква иновативност?

 

Ало, Общината и ти Председател Тихолов, размърдайте си крачетата и вижте къде реално живеят тези, които са ви избрали да им решавате проблемите!

Знам, че не е като да назначиш жена си на някоя службичка или да уредиш цели фамилии съпартиици на работа, но като искате да управлявате, ще си носите последствията!

 

1 коментар

Comments are closed.