Павлин Иванов

Корнелия Маринова, Венци Христов и Росица Маринова, успяхте да унижите един умен и нормален човек. Успяхте, чрез задоволяване на най-ниските си страсти за линч и лично отмъщение, да достигнете до дъното на човешката мръсотия.

Сезирахте РИО и Социалните служби да проверят дали детето на Виктор Стойчев е в риск, заради споделеното от него мнение, че заради свободно изразеното от баща му мнение, детето му ще бъде оценявано, според поведението на бащата!

Успяхте да унижите един човек, съпругата му и детето му, приравнявайки ги към циганите, които живеят на сметището. Имате една едничка цел – проверката на РИО и Социалните да докаже, че семейството на Виктор е прекрасно, детето му расте в прекрасна среда, следователно, не е в риск. С това искате да покажете, че Виктор Стойчев е лъжец и клеветник! Да уроните след това името му и да дискредитирате този човек.

Долен и мръсен начин, с много ниска цел! Дори за цялата ви неформална група, известна с подобни прийоми, това е твърде подло.

Знам, че придобихте много бъзро двойните стандарти на Минчо Казанджиев и Милко Недялков и всичко пошло, срещу което воювахме с години беше заплюто от вас и смачкано като фас. Вие г-жо Маринова, вие г-н Христов, вие г-н Цветан Георгиев, вие г-н Колев, вие г-н Казанджиев, вие г-н Недялков, сте едно цяло! Само оцветяването на оперението ви е различно, но душичките ви .. те са еднакво черни и кални!

Г-н Венци Христов, зам. ресорен кмет, имам въпроси:

  1. Със същият ли жар подадохте сигнали до социалните, за десетките деца, които не ходят на училище, а директорите не им пишат отсъствия, следователно, никой не знае какво правят по цял ден тези деца? Провериха ли присъдружните ви Социални служби как живеят тези деца. Защото те реално са в риск, за който всички си затваряте очите и не искате да носите отговорност!
  2. Подадохте ли сигнал до Социалните, за качесвтото на живот на над 50 % от децата, чиито родители не живеят заедно, отглеждани са от баби или дядовци, защото мама и тати са прогонени от такива като вас в чужбина? Не сте, нали? Защото мамите и татковците не ви скачат, а са избягали на друго място?
  3. Наясното ли сте с предизвестения край на проверката срещу Виктор? Дължите публично и незабно отговори!

 

Г-жо Маринова, кмет на Община Ловеч, имам въпроси:

  1. Гордеете ли се, че вашите маши за мръсни поръчки, учители при това, опитват да мачкат хората, които ви дразнят?
  2. Дали най-случайно сте чували, че ваше протеже, на четири очи, е обяснило ситуацията?
  3. Как мислите, кой ли е поръчал на арестувания шеф, да премаже съпругата на Виктор? Дали сте чули нещо по въпроса? Обазалагам се, че вдигате кръвно, изчервявате се издайнически и сега разбирате за това.
  4. Защо мислите, че тезата: «Един политик трябва да мисли едно, да казва друго, а да прави трето» е работеща? Скалъпихте интриги с г-жа Радевска, мен ме продадохте, а сега Виктор какво? Умирате си да го съсипете?

Ако не бяхте замесили съпругата му и детето му, може би щяхте да успеете.

Но сега, след като преминахте и най-долните граници на човешка низост, уверявам ви, мачът ви е свирен! Както и на цялата шайка в района!

От днес, часовника започна обратното отброяване! Един подобен на вас си замина, а вие вместо да промените всичко, яхнахте неговите политически схеми и прийоми! Да стига толкова!

На цялата шайка й остава съвсем малко време. И тук няма наши и ваши! Всички, които ебахте мамата на този град, ще си носите пълната отговорност. И главните играчи и немите пионки, скрити зад сенките на анонимността, но натискащи бутончета и решаващи съдбините на този град!

Дошло е време да заемете позиции уважаеми кметове, съветници, служители и всякакви подобни, които сте се осмърдяли на изпражнения!

 

N.B.

Няколко часа обмислях, дали да пиша, защото преживях почти същото,(единствено, без да бъдат замесвани толкова пряко децата ми), в продължение на година и вероятно, голяма част от читателите ще възприемат безрезервната ми подкрепа за Виктор, като лична вендета срещу кметското, зам. кметското и други тела.

Честно казано, изобщо не ми пука кой какво ще си каже и как ще приеме написаното! Започна война, в която няма да има победител, но поне веднъж за винаги, всичката гмеж се изчисти, за да може следващите да градят на чисто! Струва си!

Лично мен, всички това ме отвращава!

Затова и реших, никога повече да не служа на такива като вас и да не се занимавам с обществена дейност. След като приключи тази война и всичко бъде разчистено, дано градът най-после си поеме глътка въздух и следващите да го направят такъв, какъвто трябва да бъде!

21 коментара

  1. Много рязка промяна в мнението!Всичките сте жалка картинка!От липса на аргументи или от липса на морал и децата си оклепахте!

  2. ами по това което се чете, правилно са постъпили, трябва да се сезират органите дали наистина има натиск и упражняване на тормоз върху детето, Виктор Стойчев по цял ден пише, ако има такива неща той самия като заемащ тази длъжност го закрилят и ако е имало такива проблеми институциите са щели да реагират на неговите сигнали, а то се оказва, че няма подадени сигнали и Виктор си пише по работно време битовизмите който никой не знае истина или лъжа!!! Понеже от негова страна няма подадени сигнали в нито една институция за нещата който твърди!!! Поне няма изложени факти от институциите, че наистина лицето е подало сигнал за извършените диания срещу него, фейс не орган който решава тези проблеми!!!!!

    1. Вие с този фалшив профил много се пънете нещо! Такива прикрити философи много! Големия задник на кметицата ли ближете? За един приятел питам?

    2. а ти ходила ли си скоро на зъболекър, за една приятелка питам, че имаш два криви зъба и не е лошо да ги наместиш? и знам какво лижа, ама ти със сигорност лижеш там дето не трябва …. гледай херпес да не хванеш!!! лека вечер!

    3. По-селско и неграмотно изказване не можеше да напишете… Лека вечер!

    4. със селянки по селски радвам се, че сте се разпознали !!! хахаха

    5. Reneta Pavlova Явно днес не ви е ден за култура. Успокойте топката. Мен може да обиждате, защото сте на мой терен, в моя сайт, на моята страница и аз преценявам кога да ви спра. Но за другите, няма как да стане. Тук ако продължите в същия дух, ще ви спра.

    6. Цветослава Банева лошото е, че са много такива…

  3. Да не говорим че има клошар който се разхожда с кучета и те се спускат да хапят и аз пострадах и колежка и нощес една жена но кой да обърне внимание жалби колкото искаш отговор няма а за случая заемете се да оправите града а не едни и същи хора да въртят града и вие госпожо кмет да ги благотворите в града пак се започва да задължават гражданите да ядат определен хляб знаем всички за какво говоря но явно в кметството нищо не ги интересува а най малко че града си отива и си става едно село

  4. Павлин Иванов да проверява преди да пише, защото и гореспоменатите хора имат деца…

  5. Браво Павче, отдавна трябваше да ги отсвириш !!!

  6. Какво е станало , кой е Виктор , не е много ясно ….

Comments are closed.