obsbspdps25061525Павлин Иванов

След два неуспешни опита, кметът Казанджиев за трети път не успя да назначи протежето на своя коалиционен партньор ДПС – безработната Севдие Кулаалиева за член на Борда на директорите в „Общински пазари“.

Формално, точката в дневният ред е гласуване за освобождаване на Иван Арабаджиев от Борда на директорите. Въпреки, че има две ясни и категорични предписания на Агенцията по вписванията как трябва да се изпълни процедурата, Казанджиев и партньорите му за трети път показаха, че имат свое виждане.

Още преди началото на обсъждането, Председател Тихолов обяви, че няма да участва в обсъждането и гласуването, като заяви конфликт на интереси. Макар и необявена изрично, причината е в съпругата му, която е назначена за юрисконсулт в общинското дружество.

obsbspdps25061529И тъкмо ловешките социалистите показаха, че започват да разбират що е обществен интерес и спечелиха уважение за позицията си в подкрепа на запазването на Младежки дом и се противопоставиха ясно на кмета Казанджиев, последва истината.

В гласуването, ловешките социалисти, заедно с ДПС, Пенко Пенков и Николай Недялков, подкрепиха Севдие!

Единственият съветник от ляво, който запази достойнството си в това срамно гласуване остана Доротея Цанкова!

И в третият опит на Казанджиев да назначи безработната Севдие за директор, силите не достигнаха, а ловешките социалисти, съветниците от ДПС, както и Пенков и Недялков, за пореден път се дискредитираха.

Ето имената на всички, за които назначаването на безработната Севдие е добра кауза и гласували в подкрепа на ДПС:

Валентина Янкова БСП

Валерия Генова БСП

Емилия Ненчева БСП

Красимира Бочева БСП

Венцислав Хаджиев БСП

Анатоли Иванов БСП

Страцимир Петков БСП

Цоло Гачев БСП

Пламен Линков БСП

Радомир Найденов БСП

Венцислав Симеонов БСП

Владимир Кочев БСП

Фатме Моллова ДПС

Ахмед Чаушев ДПС

Пенко Пенков

Николай Недялков

 

Както обикновено в такива случаи, истината КОЙ на кого служи лъсна!

2 коментара

  1. Всички партийни лидери си заложихме задника за Орешарски. А наште хора какво да ги правим, нали трябва да им дадем едно парче хляб, заяви откровено възгледите си за политиката Георги Гергов. Ние заявихме ясно, че сме против зависимостите в политиката, обслужването на части и корпоративни интереси. Това е нещо, което дълбоко е деморализирало системата и никой не казва какво се случва всъщност в обществото…Генералната ни грешка е, че когато дойдем на власт на предни постове за министри не назначаваме партийци. Наш’те хора за това ни наказватq, защото преди избори им обещаваме да слагаме наши хора, наши деца на постове….И навсякъде е така. А наште хора какво да ги правим, нали трябва да им дадем едно парче хляб.
    http://www.faktor.bg/novini/balgariya/49007-plovdivskiyat-lider-na-bsp-gergov-prizna-che-e-ruski-grazhdanin.html

    А аз си мисля, че властта трябва да създава равни условия за всички сами да си изкарват за парчето хляб, че да има и за салам. Един наивник на средна възраст…

  2. Какво смешно име – Севдие.

    Проблемът не е в името, да ѝ е живо и здраво, не е и в това, че е предложена от ДПС. Проблемът е, че се пробутва явно некомпетентна и неграмотна кандидатка за пост с гръмко звучене и без особени отговорности. Та г-жа Кулаалиева, предизвикала толкова емоции сред общинските съветници, е толкова заета безработна, че дори не намери време да да излезе и публично на пресконференция да се представи и защити, за да разсее всички възникнали съмнения относно висините на своето интелектуално и професионално ниво.

Comments are closed.