barekov1311131Павлин Иванов

И новият политик Николай Бареков, както и всички политици досега, не зачете нито общинските наредби, нито нормалните норми за оповестяване на събитие. Целият център е омазан с плакати за предстоящата ,у среща среща с жители на Ловеч.

Не знам защо, но първото нещо, което всеки политик в предизборна обстановка прави е да наруши правилата. В Ловеч има действаща нормативна уредба за това, къде точно могат да се поставят информационни материали.  Защо екипът на Бареков е избрал точно този начин за нарушаване на местните правила, описани в общинските наредби, вероятно има някакво обяснение, с което не съм запознат.

barekov1311134Но все пак, когато искаш да въвеждаш нов морал, държиш на спазването на правилата, не е редно пръв ти да ги погазваш и да показваш незачитане на правните норми.

За съжаление, Община Ловеч и нейната служба СКОРС сигурно няма да направи нищо по въпроса, с оглед на медийното влияние на Бареков и сама ще се постави отново в неловкото положение да обяснява, как не може да контролира спазването на правилата.

Ако все пак, някой от екипа на г-н Бареков прочете, много моля, да бъде така добър да премахне всички свои плакати от Ловеч. Това е и начина да се покаже, че ако човек е сбъркал, е осъзнал грешката си и се е поправил.

Иначе, с моите пари и с парите на ловешките гражданите ще трябва да се плаща на фирма, която да премахне плакатите. Лично аз не съм склонен да плащам за нечии грешки!

16 коментара

  1. Абсолютен помияр!!! Прах в очите на наивниците! Много критики, много факти, голямо изхвърляне, а на края НЕ Е ВАЖНО КАКВО ЯЙЦЕ ЩЕ СНЕСЕШ, ВАЖНОТО Е КАК ЩЕ ГО ОКРЕКАШ….!!!!! ЩЕ ИМА ЕДНО НИЩО?! Не ви ли напомня на някой???(Яне Янев)

  2. Вчера на среща в Парламента лидерът на медийно-политическия проект България без цензура Николай Бареков и лидера на медийно-политическия проект Атака Волен Сидеров обявиха вливането си в обща коалиция под надслов KLETA MAJKA BALGARIQ.
    Двамата анонсираха KMB като “най-принципната” коалиция, основана на любов към страната, омраза към емигрантите, желание за безусловен базов доход, ежедневен популизъм и икономически перспективи като на птица додо.
    “Нашата коалиция е на родолюбци и патриоти с изрядни финанси, спечелени от продаването на китайски дънки на Илиянци и съвсем нямаме странно големи бюджети!” – съобщават двамата, размахвайки празни листове, които представлявали списъци с офшорните им сметки.
    Към коалиция KLETA MAJKA BALGARIQ са поканени да се присъединят всички истински българи, признаващи, че врагът е конспиративният образ Сорос, а не родните нагли схемаджии, окупирали икономиката като полицаи – тоалетните във Факултета по журналистика към СУ.
    Сидеров и Бареков обещаха до 3 години българите да ходят на море в Сен Тропе, където да се къпят с шампанско, докато заливат сервитьори и палачинки с олио.

    http://www.nenovinite.com/ne/politika/5008/

  3. „Днес бившият премиер Бойко Борисов произведе абсурдното твърдение, че народът го чакал да оглави антиправителствените протести. Като потърпевши от полицейско насилие от вчера, достигнало пикът си в полицейската държава, за чиято несъразмерна ескалация ГЕРБ положиха немалко усилия, държим да кажем следното:
    Вярно е, че държавата има монопол над легитимното насилие в обществото. Но нормално ли е най-бедната членка на ЕС да е страната с най-висок брой полицаи на глава от населението? Вчера абстрактната полицейска статистика се актуализира и на свой гръб изпитахме мощта на МВР, подплатена с голяма доза нелегитимно и отказващо да се легитимира насилие. За самочувствието на МВР да погазва закона носи отговорност и г-н Борисов като бивш главен секретар на МВР и министър-председател. Г-н Борисов, явно се затруднявате да разберете защо е невъзможно не само да ни оглавите, но и да се върнете на власт с наша подкрепа. Затова нека стане ясно, че политиката, която въплъщавате, е в разрез с идеологията ни и борбата ни за една бъдеща държава, която се грижи за гражданите си, а не ги изоставя, както вие направихте. Вие обезкръвихте здравеопазването и образованието ни, за да подсилите силовите структури и да се занимавате с подслушване, докато народът се самозапалваше в отчаянието си. Вашата страхлива оставка беше пиар ход, но няма да позволим да бъдем употребени за следващия Ви (както и от която и да е партия).
    Ние се уморихме от всички лица, говорители и предводители на прехода. Не сте изключение от тази група. Направете си труда да прочетете съдържанието, което Окупацията ни произвежда и сам ще се убедите, че нямаме допирни точки. Не можете да се разпознаете в движението ни, без да рискувате да се разпадне идентичността Ви. Никой не ви е дал мандат да говорите от наше име и да ни асимилирате към вашата партия. Нека това бъде ясно и за бившия Ви неформален коалиционен партньор “Атака”, който произведе несъгласуваното определение в изречението “Малките ИЗРОДЧЕТА на сикаджията Бойко в действие”. То не е съгласувано и със самите нас. Честно казано, не се обиждаме на “изродчета”, но дълбоко ни обижда да ни казват, че сме “на Бойко”.

    Ние не ви чакаме да ни оглавите, а да си тръгнете”.

    https://www.youtube.com/watch?v=mIC7KQPDuDc

  4. Данка, този папуняк няма акъл за разследващ журналист. Нито пък време да го прави, толкова е зает да се прехласва по себе си. Сезира само за когото му кажат спонсорите, а ти едва ли ще приемеш ролята на такъв.

  5. Дреме му на Барека за кмета на Ловеч…

  6. Тоя кавал иска и той кокъла

  7. Влади, аз ще ходя, защото г-н Бареков прави журналистически разследвания и сезира главния прокурор , да му предоставя “готови” за главния прокурор документи за нарушения на кмета, областен управител и общински съветници .

  8. НОВАТА ИГРАЧКА В РЪЦЕТЕ НА ДПС КОЯТО СПОНСОРИРАНА ОТ ПЕЕВСКИ

  9. То да беше се осрал само с това….. Ами снимката при Росен Петров? Я който отиде на срещата да го пита.

  10. Да си изчисти боклуците!

  11. Ай да му се не види, у дома не пускам телевизора на канали с новини, за да не гледам тази просташка мутричка, сега и по центъра ли да не ходя, за да не ми се набива в очите?

  12. То пък щото под плакатите на Бареков такава красота струи, ум да ти зайде !!!!!

  13. Бареков не е политик, а един КАПУТ!

Comments are closed.