nankov411131Николай НАНКОВ*

Гласът на истината е неприятен за слуха. — Лао Дзъ
Голата истина е винаги по-добра и от най-добре облечената лъжа – Ан Ландърс

Депутатът Горов дълго мълча. И добре направи. Ами кой го подведе да проговори и то под заглавие „Истината за мръсните истории”. Защото и за Горов, и  за БСП исторически е доказано – никога не казват истината.
Защо да го правят точно сега?! Aвторът на този материал за истината бил лично Димитър Горов. Вероятно сътворен докато за малко са свалили от врата му „украшението”, приличащо повече на каишка /май турска дума!/. Но той правилно не е забравил, че този, който я държи, е наблизо – във Виенската сладкарница.
И сега за истината. Истината е, че ПП ГЕРБ свали доверието си от общинския съветник в Ловеч Тихол Тихолов преди месеци. Защото се прегърна с БСП. Почакахме доста, потърпяхме. Преди местните избори той най-пламенно се кле във вярност, високо говореше за морал и лоялност. И после забрави. Не защото се закле да работи за гражданите. Забрави, защото да си морален днес не винаги носи добавена стойност. А той това искал – добавена стойност върху името и най-вече върху джоба си. Дадоха му я ДПС и БСП – майсторите на заплахи и притискане.
Като говори за истина Горов (!) защо услужливо забравя истината за други общински съветници. Като например този, изпратен от работодателя си в служебна командировка и върнат принудително с шофьор-охранител и двама придружители да гласува в Общинския съвет. При това в конфликт на интереси. Или тази истина не е важна?! Ами истината, че съветник е предупреден, че, ако не гласува по свирката на БСП, трябва да освободи незабавно наетия от него офис общинска собственост? А друг, че жена му, която работи в държавна институция, ще остане без работа! Това друга истина ли е?!? Ами истината, че са заплашвани подписалите подписката в защита на ръководството на ВиК-Ловеч? Това друга истина ли е?
Всяка дума от „истината” на Горов е версия само като за пред току що родените деца. По-големите, тръгнали вече на училище, знаят, че комунизмът, чиято идеология е фундаментът на политиката на БСП /каквото и да говорят те!/ означава именно „магистралните обири, силовите групировки и рекета”, означава още и „натиск, заплахи, брутално съсипване на човешки съдби” – в миналото това е ставало в лагерите и тъмните мазета на ДС, днес
хора се смазват, оставяйки ги без работа, без доходи, без препитание,
без дърва за зимата, ако не вървят зад местния лидер, който и да е той. Така че, г-н Горов, нищо не е забравено и никой не е забравен. Помнете това, когато използвате думата „истина”.
Впрочем, целият материал, написан от „автора” Димитър Горов, е изпълнен с противоречия. Звучи като да е от учебник на ДС – с няколко верни неща и куп лъжи и внушения. Така между сухото, гори и мокрото.
Кое е вярното ли? Ами вярно е, че Ловеч дълги години мълчи и не реагира. Знам, че го прави от страх. Мълчат хората, за да не загубят малкото, което имат; мълчат и тези, които вече имат позиции; мълчат възрастните, за да не уволнят децата им; мълчат работещите, за да не изхвърчат от работа; мълчат младите, защото не вярват, че могат да променят нещо… Мълчание, тук г-н Горов казва истината.
Ловеч е град на тишината.
И днес е тихо, градът отново е скован в страх. Мълчи, задето селата са запустели, задето икономиката му е срината, за далаверите около общинските фирми и не само, макар добре да се знаят. Мълчи дори, когато депутатът от БСП Горов отиде на партийно събрание. Мълчи, не защото иска или няма какво да каже, а защото с оня многозначителен поглед вече му е наредено от местния БСП активист: „Да няма неудобни въпроси, ясно ли е!”.
БСП и нейният народен представител от Ловеч Горов, /защото другият дори не е от областта!/, трябва не да чакат извинения, а те да се извинят на хората за всичките години тормоз и безочие. И никога и при никакви случаи да не говорят за съвест.
БСП и Горов ли ще говорят за честни избори (!), те ли ще говорят кой къде извозвал избиратели (!), те ли ще говорят за ползване на общински фирми, когато истината за тях е известна на хората, те ли ще говорят за купуване на гласове (това пък е висша наглост!), когато преди местните избори организираха дори екскурзия в чужбина на „отбрания” си електорат от общинско дружество. Пак ще има такава екскурзия, обещавали те, само да гласуват за БСП. Те ли ще говорят за черен пиар, когато Корнелия Маринова от тях разбра, че „има” къща в Оман, те ли ще говорят за отношения с бизнеса, когато БСП величия пред същите врати, които визира авторът Горов, са плакали дълги години и това не е тайна за никого, те ли ще говорят за честност, съвест и морал…
Добре е признал Димитър Горов, че е кадровик… бих казал наполовина. Кой е другият кадровик обаче, другата половина? Кой? Нали ще говорим истината, нека да я кажем докрай тогава. Или и тази истина не е важна за местния велможа. Още не сме чули от кадруващите
какви са мотивите за назначаването на зам.-областния управител Юнал Мъстънов,
с какви професионални експертизи е той и какви неоспорими управленски и морални качества притежава. Или той е друго назначение, на другия човек, който държи неговото „украшение”, наречено каишка, който заплашва, който с мълчаливата си орда години наред и досега всява страх и ужас. Г-н Горов, изправи се пред твоите избиратели и съпартийци и им кажи истината, или с юмрук в масата поставяш всеки на място и сковаващ ужас обзема дори съветници на БСП, кметове по селата, общински кметове на партията! Ами истината за назначаването на главния секретар на областна администрация?!? Каква наглост трябва да имаш, за да смениш един експерт с над 20 години професионален опит, само за да угодиш на другия край на каишката. Тази истина защо се спестява. Ами това, че
млади хора от общинската администрация са принуждавани да стават членове на БСП!
Тази истина защо се премълчава? Нали истина искаме?! Ами това, че и в момента от членове на ГЕРБ е искано да се откажат от партията, за да запазят работните си местата, защото са кадърни… И тази истина е премълчана. И всъщност коя е истината на Горов – когато говори „дълго търсих” или когато говори „решенията, включително и кадровите, се взимат от оторизираните органи в БСП” ?!?
Да, хората в Ловеч са интелигентни, виждат добре нещата. А това, че мълчат, това е
най-голямата заслуга на БСП – страхът, сковаващият града страх.
Мълчат хората, останали тук предимно възрастни, защото знаят как работи БСП. Добре знаят! И помнят. Никой не е забравен и нищо не е забравено.
Хубаво говори авторът за дружеството ВиК – точно така, така са го учили – нападението е най-добрата защита. Прав е той /още една истина!/, че ВиК не подава редовно утайка от пречиствателната станция. Само дето е пропуснал да каже, че близката по своеобразен начин до него фирма „Еко” – Ловеч, която е оператор на депото за битови отпадъци, е изпратила писмо до водното дружество, в което е указала, че не може да приема утайката им поради технически проблеми. Добре е истината да се казва докрай. Цялата истина. А истината за ръководството на водното дружество е: изпълнителен директор – ВиК-инженер, борд на директорите – безпартиен, 8-мо място по финансови показатели от 51 водни дружества, като изпреварва по това ВиК-дружества, като Варна например, доволен екип от служители и работници, изпълняват бизнес план, приет от предишно ръководство. Срещу тази истина Горов предлага
партийно подбран борд на директорите, начело с БСП активиста Тихомир Матеев
– бил външен, бил морален, бил му приятел. Това е най-страшното – че Горов говори за прекъсване на порочни практики, та БСП ги е измислила, там трудно се намира морал. Матеев – инженер, ама текстилен, избран за съветник, ама „доброволно” напуснал, убеден, че ще се захване с управление на дружеството, без ден управленски опит. Защо пък не, че то това е партийна политика – лидерът на партията Сергей Станишев стана министър-председател без ден трудов стаж, само с дипломна работа на тема “Ролята на униформата за бойния дух на военнослужещите в Червената армия” и дисертация “Система за издигане на висшите държавни сановници в Русия и нейната трансформация през втората половина на ХIХ век”. В Ловеч пък
най-лесно се става директор, ако Горов ти е кръстник.
Как така кадровикът Горов беше убеден какво решение ще вземе ОбС, та накара инж. Матеев да напусне съвета? Или тази истина не е важна. Важна е, това е истината, заради която Горов със зъби и нокти и през трупове е готов да мине, за да получи ВиК. Защото там след управлението на този борд има успех. Успех, който депутатът безочливо ще си присвои. И не само успеха! Защото и Горов, и БСП това го умеят много добре,
да си присвоят чуждото – в миналото чуждото частно, днес чуждото обществено!
Историята го е доказала. Тя, историята, много работи знае и много работи помни. Затова е история.
И помни историята управлението на БСП. Затова е абсурдно именно БСП и нейният депутат от Ловеч днес да обсъждат поведението на парламентарната група на ГЕРБ, перверзно е именно БСП да говори за лъжи и манипулации. Защото БСП и Горов са виртуози по даване на празни предизборни обещания и съсипано държавно управление. Няма човек, който да не знае това?! Има малка част заблудени, заради олигархичен медиен кръг /в национален мащаб!/, който сервира изкривена картина на действителността, а тя е – десетки хиляди по улиците на София месеци наред, окупирани университети, политическа и икономическа изолация на страната. Защо авторът за „Истината…” не казва тази истина. Защото правителството му е глухо и сляпо за „Оставка! Веднага!”, което хората скандират 150 дни, за посланията на цвета на нацията, защото патент на Тройната коалиция БСП-ДПС-Атака е да не казва истината, както винаги! И да
държи в мракобесна тъмнина хората, особено в селата и по-малките градове,
където живее предимно възрастно население. Младите ли, те знаят, те вече знаят, затова подкрепата им идва от всички краища на света, където избягаха омерзени от безочието на БСП.
Истината, добре е да я кажем докрай – защо „големите държавници” за пореден път излъгаха избирателите си за откриването на работни места, икономически растеж, подкрепа за бизнеса, увеличение на доходите. Безработицата расте, бизнес климатът се влошава, а пенсионерите ще получат, от юли следващата година обаче, „внушителното” увеличение от 3.3 лева на социалните пенсии и 4.5 лева на минималните. Огромно увеличение! Увеличение, което надали ще им стигне да си платят повишения данък за стария им автомобил.
Всички знаят какво е истина за БСП и как пресъздават факти. Именно г-н Горов в порив на присъщия за партията им див популизъм, се изцепи от парламентарната трибуна, че видите ли, те намалили тока с 45%. Защото имало планове токът да се увеличи с 40% и ето, дойдоха те на власт, намаляват го с 5% и токът изведнъж падна с 45%. Кажете истината, Горов, как намалихте тока – със субсидиране от бюджета – а бюджета пълните с данъците на всички или със заеми, които пак всички ще връщаме. Каква
висша форма на демагогия – сами да си плащаме намалението на тока!
И ако тази година изтеглихте заем за тока, догодина какво правите? Догодина пак заем и така всяка година. В каква спирала вкарвате страната ни? Истината е, че БСП ни накараха да плащаме кредити, за да кажат, че те са намалили тока. Ето така се манипулира истината от БСП. Ама кой вярва – хора, имунизирани срещу лъжата след толкова години внушения и манипулации, залъгвани с трохичките от огромния пай на властта.
И те, избирателите, за пореден път ви искат оставката. От първия ден на управлението ви и до днес? А БСП и Горов мълчат за това. Не казват истината, защото тя, истината, е тайно нещо за тях. Хората знаят кой предложи Пеевски. Но искат да го чуят от вас. Искат да знаят защо се изгаврихте с обществото, искат да знаят защо погазвате ценности за власт,
искат да признаете открито тежката си зависимост от обръчите.
И сега, за да отклоните вниманието на вашите избиратели, коментирате работата на парламентарната група на ГЕРБ. Оставете, не го правете, за да не се преуморите. Спасявайте се! Че не ви остана време!
Вече всички знаят какъв точно принос даде БСП с нейните депутати за развитието на областта, то се вижда, какъв точно принос има всеки един от тях за развитието дори само на Ловеч и общината, какъв точно професионален експерт е Димитър Горов, че иска да дирижира живота на хората в областта. Името му днес се свързва само с интересния му трудов опит в „Елпром” на младини, пиянско шофиране с депутатски имунитет и грижа само и единствено за приближените му в партията /не дори всичките му съпартийци, а камо ли гражданите!/. Ами приносът на другия кадровик? Или с какво точно се свързва неговото име в Ловеч?
А вие, жители на Ловеч и общината, огледайте се, ослушайте се и ще познаете истината. И истината ще ви направи свободни, както пише в Библията!
Това е! Останалото е работа! Работете, г-н Горов, дано изградите нещо, което да ползва Ловеч, а не да довежда хората– и ваши, и чужди, до отчаяние и бягство, до страх и ужас! Или тази истина не е ваша?!

Авторът е депутат от Ловешки избирателен район в 42-ото НС

16 коментара

  1. Партийният елит на ПП ГЕРБ мисли така за бежанците:
    „…опасна не е бежанската вълна, а липсата на организация за нейното посрещане” –Росен Плевнелиев
    “За бежанския проблем има само един правилен подход – спокойно дискутиране и разясняване на хората, че избягалите от войната в Сирия хора ще са сред нас поне в следващите 2 години, но няма причина да се плашим от тях.“ – Кристалина(Сталинка) Георгиева
    Eто това вече задължава ловешките гербери да проявят съпричастност и да застанат редом до червените посрещачи, silence.
    Тогава кой от местните партийни функционери на ГЕРБ ще има волята да среже лентата на новата социална придобивка и да удари шампанското o казармения дувар, с риск дори да нарани скъпоценното си тяло?

  2. Толкова много морал блика от всички коментари тук! Явно с наближаването на изборите активността рязко ще се повиши, а очевидно е отпаднала и забраната на БСП елита тук да коментират. Много сте морални всички бе, сигурно затова 80 % от българите искат оставката на правителството ви. Хайде като сте толкова морални да ви видя строени пред казармата с хляб и сол и по стар обичай да посрещнете доведените от “моралните” ви идоли – червени депутатчета и областен управител бежанците.

  3. Г-н Нанков,ще отговорите ли на Mila и Pirelka?По важно ли е за вази,като депутати в тизи вримина на бежански набези в страната ни,да запазите на поста във ВиК приятеля си?И защо Ви изненадват някои политически хватки,които редовно прилагате и сега и в миналото.
    Какво ще кажете за задкулисното и противоуставно изритване на Ирина Митева и екипа й от общинското ръководство на ППГЕРБ и вкарването на Курнелия с екипа й послушници в ръководството на местната организация на Партията ГЕРБ. А за обявеното изключване на 11 члена на ППГЕРБ от организацията в Ловеч,за което и сега няма решение на ИК(според Устава)?Нито извинения,които Ви препоръча Б.Б.

  4. “Да си припомним думите на един американски философ, който беше казал, че двайсет процента от което и да било природонаселение, племе, народ, общество или държава са глуповати. Разликата между България и развитите страни е, че този процент в ония страни не е на власт. В развитите страни той си знае мястото. Не сочи пътя, не води, не поучава, не казва кое е добро и кое лошо, не създава образци, не се дава за пример, не наглее, не вилнее, не тормози останалите, а си трае и си слуша чалгата. В България е обратното – властва, наглее, смята себе си за пример и образец, сочи пътя. Пътя за никъде, разбира се.”

  5. Нанков, моралът е категория, която отдавна ти липсва. Ако досегашното ръководство на ВиК – Ловеч, е мерилото за твоя морал, то ти си лъжльо. Твоята битка за ВиК отново те събра на софрата с полузатворника, извинявам си – полузастрахователя Пенко Пенков и с водния теч Светослав Иванов.
    Горов не е стока, но и ти не си по горе. Затова си тръгнал да отговаряш на всяка негова дума. Освен ако кака Корнелия не те е накарала. Дупе и гащи сте.

  6. Моля, пишете единствено на кирилица!

    G-n Zaverdjiev , vaprosa s pedsedatelq na obshtinskia savet e na obshtinskiat rakovodstvo I triabva the da vzemat reshenie.

  7. Моля, пишете единствено на кирилица!

    Pirelka prava so,pologenieto e seriozno i trqbva da she govori pro vaprosa

  8. “В България клеветите и лъжите се възприемат като обикновени политически похвати, които при определени обстоятелства, ако не и при всички, могат дори да служат на справедливото дело. А пък както се знае, по нашите земи едно дело е справедливо, когато е наше.”

  9. Писането само с главни букви е толкова читаемо, колкото и ако е на шльокавица, т.е. никак! Препоръчвам, ако желаете някой да разбере мнението ви, да не използвате единствено главните букви

    Стига си плямпал глупости, които ти суфлират, а се замисли върху това, което е страшно като перспектива:

    ВСИЧКИ ОТКЛОНЯВАТ ВНИМАНИЕТО НИ ОТ НАЙ – ВАЖНИЯ ПРОБЛЕМ. ЗАЩО ДПС, ЕДВАМ УЗАКОНЕНАТА САМО С 1 ГЛАС В КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД ПАРТИЯ ВЗИМА ВСЕ ПО – ГОЛЯМА ВЛАСТ В БЪЛГАРИЯ? ЗАЩО БЪЛГАРИЯ НЕ НАЛАГА КВОТИ ЗА НЕЛЕГАЛНИ ИМИГРАНТИ – БЕЖАНЦИ? ПОДРОБЕН АНАЛИЗ НА НАЛИЧНАТА ИНФОРМАЦИЯ ВОДИ ДО СЛЕДНАТА ХИПОТЕЗА: БОГАТИТЕ ДЪРЖАВИ В ЕС НАЛАГАТ ОГРАНИЧИТЕЛНИ КВОТИ ЗА ИМИГРАНТИ/БЕЖАНЦИ ОТ СИРИЯ. ФРАНЦИЯ НАЛОЖИ КВОТА ОТ САМО 500ДУШИ. ПРИВИДНО НЕЛОГИЧНО НАЙ- БЕДНАТА СТРАНА В ЕС БЪЛГАРИЯ НЕ НАЛАГА ОГРАНИЧИТЕЛНА КВОТА ЗА НЕЛЕГАЛНИ ИМИГРАНТИ ОТ СИРИЯ. ТУРСКИТЕ КАНАЛДЖИИ СЪЗНАТЕЛНО ЛЪЖАТ АРАБИ И НЕГРИ, ЧЕ КАТО ГИ ВКАРАТ В БЪЛГАРИЯ МОГАТ ДА ЗАМИНАТ ПОСЛЕ ЗА ЗАПАДНА ЕВРОПА. ТУРСКАТА ДЪРЖАВА ЗНАЕ, ЧЕ ТОВА Е ЛЪЖА, ЗАЩОТО СПОРЕД РЕГЛАМЕНТ “ДЪБЛИН” ВСЯКА ЕВОПЕЙСКА ДЪРЖАВА ЩЕ ГИ ВРЪЩА ОБРАТНО У НАС. НО ТУРЦИЯ СЪВСЕМ СЪЗНАТЕЛНО НЕ ГИ СПИРА И СЪДЕЙСТВА НА ПРОЦЕСА. САУДИТСКА АРАБИЯ, КАТАР И ТУРЦИЯ ПОДПОМАГАТ ПРОЦЕСА НА ЗАСЕЛВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ С АРАБИ, АФГАНИСТАНЦИ И НЕГРИ МЮСЮЛМАНИ С НЕУСТАНОВЕНА САМОЛИЧНОСТ, КОИТО ДА ОСТАНАТ В КАПАН ТУК. ПЛАНЪТ ВКЛЮЧВА НАСЕЛВАНЕТО НА МИНИМУМ 500 000 ДУШИ А ПО ВЪЗМОЖНОСТ 1000 000, КОИТО С ВИСОКИТЕ ТЕМПОВЕ НА РАЖДАЕМОСТ В БЛИЗКО ВРЕМЕ ДА СТАНАТ НЯКОЛКО МИЛИОНА. ЩЕ БЪДАТ ЗАСЕЛЕНИ В МАЛКО НАСЕЛЕНИ РАЙОНИ НА БЪЛГАРИЯ. ТОВА ЩЕ ПРЕДИЗИВКА БЯГСТВО НА БЪЛГАРИ КЪМ ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ И ЧУЖБИНА. НАВЪН МЛАДИТЕ ОБРАЗОВАНИ БЪЛГАРИ ЩЕ БЪДАТ ПРИЕТИ ПО – ЛЕСНО, ЗА РАЗЛИКА ОТ АРАБИТЕ, АФРИКАНЦИТЕ И АФГАНИСТАНЦИТЕ. ДЪРЖАВАТА ЩЕ ФАЛИРА, ПОРАДИ НЕВЪЗМОЖНОСТ ДА ПЛАЩА ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ ЗА ЖИВОТА НА НОВОТО НАСЕЛЕНИЕ, КОЕТО МАСОВО НЯМА ДА РАБОТИ. ИКОНОМИЧЕСКАТА, СОЦИАЛНА И АДМИНИСТРАТИВНА СТУКТИРА ЩЕ СЕ СРУТЯТ. ЩЕ СЕ РАЗПРОСТРАНЯТ НА ПРАКТИКА НЕЛЕЧИМИ БОЛЕСТИ РАЗПРОСТРАНЕНИ СЕГА В БЛИЗКИЯ ИЗТОК И АФРИКА, КАТО МАЛАРИЯ, ЛАЙШМАНИОЗА И СПИН. ЩЕ ФУНКЦИОНИРАТ ПРЕДИМНО НЕОФИЦИАЛНИТЕ КАНАЛИ С МЮСЮЛМАНСКИ ПАРИ ОТ ЧУЖБИНА. НА ИЗБОРИ МЮСЮЛМАНСКИТЕ ПАРТИИ ЩЕ ИМАТ АБОСЛЮТНО МНОЗИНСТВО, ЗАЩОТО ЩЕ РАЗЧИТРАТ НА ГЛАСОВЕТЕ НА АРАБИ, НЕГРИ, ЦИГАНИ И ТУРЦИ МЮСЮЛМАНИ, КОИТО ЩЕ СА МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ГЛАСОВЕТЕ НА ЕТНИЧЕСКИТЕ БЪЛГАРИ. СЛЕД КАТО ИКОНОМИКАТА БЕ РАЗРУШЕНА ПОРАДИ БЕЗКОНТРОЛНИЯ ВЪНШЕН ВНОС, ЦЕННОСТИТЕ НА МЛАДИТЕ БЯХА СРИНАТИ ОТ ГЛОБАЛИСТКИ МАСМЕДИИ И МОДА, РАЖДАЕМОСТТА СПАДНА, СЛЕД ПОСЛЕДНИЯ УДАР С ИМИГРАНТИТЕ, ЗА ПРЪВ ПЪТ ОТ ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ, БЪЛГАРИТЕ ЩЕ СЕ ОЗОВАТ МАЛЦИНСТВО В СТРАНАТА СИ. СЕГА МАСОВО ХОРАТА СЕ МАНИПУЛИТ, КАТО СЕ ИГРАЕ НА ТЪНКАТА СТРУНА НА СЪСТРАДАНИЕТО. ИЗТЪКВА СЕ ЧЕ У НАС ВЛИЗАТ МНОГО ДЕЦА И ЖЕНИ, КОИТО НЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ НИКАКЪВ РИСК. ИМЕННО ТЕЗИ ДЕЦА И ЖЕНИ, ДОКАЗВАТ ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ОСЪЩЕСТВИ ЕФЕКТА НА “ДЕМОГРАФСКАТА БОМБА”, У НАС. ЕДНА ТРЕТА ОТ СИРИЙКИТЕ СА БРЕМЕННИ, КОЕТО ДОКАЗВА, ЧЕ ДОРИ И ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА ТЕ НЕ СПИРАТ ДА ПРАВЯТ ДЕЦА, КАКТО БУКВАЛНИЯ ПРОЧИТ НА КОРАНА ГИ ЗАДЪЛЖАВА. СПОРЕД НЕГО ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ПРАВЯТ СЕКС ВСЯКА СЕДМИЦА. МЕРКИ ЗА ПРЕДПАЗВАНЕ ОТ БРЕМЕННОСТ СА НЕДОПУСТИМИ. В СЕМЕЙСТВАТА ИМАТ ДО 10 ДЕЦА. КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА И АДВОКАТ ВАЛЕРИЯ ИЛАРЕВА ОФИЦИАЛНО ПОДГОТВЯТ БЪЛГАРИТЕ, ЧЕ “БЕЖАНЦИТЕ” ЩЕ РЕШАТ ДЕМОГРАФСКАТА КРИЗА НА БЪЛГАРИЯ, КОЕТО ЗНАЧИ ЧЕ ЩЕ РАЖДАТ МНОГО ДЕЦА, КОИТО ДА НАСЕЛЯВАТ СТРАНАТА. В ЗАЩИТА ПРИЕМА НА “БЕЖАНЦИ”, ОСТАВЯЙКИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ЗА ЕДВА ЛИ НЕ ОРГАНИЗИРАНА КАМПАНИЯ СЕ ИЗКАЗВАТ ПЛЕВЕНЛИЕВ, ПАСИ, АЛГАФАРИ И МНОГО ДРУГИ. В ГРУБО НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНА ЗА УБЕЖУЩЕТО И БЕЖАНЦИТЕ, КАКТО И НА КОНВЕНЦИЯТА СЕ ПРИЕМАТ ЗА БЕЖАНЦИ ХОРА, КОИТО НЕ ИДВАТ ОТ ДЪРЖВА В КОЯТО ЖИВОТА ИМ Е ЗАСТРАШЕН. НЕЩО ПОВЕЧЕ – ЕЛИТА КРИЕ ОТ НАРОДА, ЧЕ ДОРИ НЯКОЙ ЗАКОН ЗА ЗАДЪЛЖАВА НЕЩО ДАДЕНА ДЪРЖАВА, ТО ТЯ ИМА ПЪЛНОТО ПРАВО КОГАТО РЕШИ ДА ГО ДЕНОНСИРА ДОГОВОРА И ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ НЕГО, В ПОЛЗА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИ СИГУРНОСТ.”ЛАБОРАТОРИЯ УПРАВЛЕНИЕ НА РИСКОВЕ” С РЪКОВОДИТЕЛ ИВАН КОСТОВ ИЗКАЗА ХИПОТЕЗАТА, ЧЕ ИМА ТАЙНИ ДОГОВОРИ ЗА ПРИЕМАНЕ НА “БЕЖАНЦИ” ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА БОЙКО БОРИСОВ КАТО МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ И НИКОЛАЙ МЛАДЕНОВ КАТО ВЪНШЕН МИНИСТЪР. ЗА ДА НЕ СЕ ПРОТИВОПОСТАВИМ НА ПРОЦЕСА НА ИЗКУСТВЕНО НАРУШЕНИЕ НА ЕТНОРЕЛИГИОЗНИЯ БАЛАНС ПРИ КОЙТО БЪЛГАРИТЕ ДА СТАНАТ МАЛЦИНСТВО, СА АКТИВИЗИРАНИ ОРГАНИЗАЦИИТЕ И ЛИЦАТА ФИНАНСИРАНИ ОТ ДЖОРДЖ СОРОС. ТЕ ПРИТИСКАТ ВСИЧКИ, КОИТО СЕ ОПИТВАТ ДА ОПАЗЯТ БЪЛГАРИЯ, КАТО ДЪРЖАВА НА ЕТНИЧЕСКИТЕ БЪЛГАРИ С ХРИСТИЯНСКИ ЦЕННОСТИ. СТИГАТ ДОРИ ДО ДАВАНЕ НА ЖАЛБИ В ПРОКУРАТУРАТА. СОРОС СТАРТИРА СВОЯ ФОНД “КВАНТУМ” СПОРЕД РАЗКРИТИЯТА НА АНТОН ТОДОРОВ, НА БАЗА ПУБЛИКАЦИИ В ОФИЦИАЛНО ИЗДАНИЕ, С ФИНАНСИРАНЕ ОТ СВЕТОВНИТЕ БАНКЕРСКИ ФАМИЛИИ. ИЗГЛЕЖАДА ИМА ЕДИНОДЕЙСТВИЕ МЕЖДУ ТЕЗИ ФАМИЛИИ И ШЕЙХОВЕТЕ ОТ ПУСТИНИТЕ. НЕФТЕНИТЕ КЛАДЕНЦИ НА ШЕЙХОВЕТЕ ЩЕ ПОЧНАТ ДА ПРЕСЪХВАТ СЛЕД 20 ГОДИНИНИ, А ТЕМПЕРАТУРИТЕ В ПУСТИНЯТА, ПОРАДИ ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ ЩЕ СТАНАТ НЕТЪРПИМИ. ПОДГОТВЯ СЕ РАШИРЯВАНЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ИСЛЯМСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ И УСТАНОВЯВАНЕ НА КОНТРОЛ ВЪРХУ ДЪРЖАВИ В ЕВРОПА. ТВЪРДИ СЕ, ЧЕ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ПОВЕЧЕ ОТ 20 ГОДИНИ НЕОФИЦИАЛНО ТРАЙНО И МЕТОДИЧНО В СТРАНАТА НИ СЕ ВЛИВАТ ГОЛЕМИ ФИНАНСОВИ СРЕДСТВА ОТ САУДИТСКА АРАБИЯ, ТУРЦИЯ И ДРУГИ ПОДОБНО СТРАНИ, НО ТЕ НЕ ОТИВАТ САМО ЗА СТРОЕЖ НА ДЖАМИИ, ЗАКУПУВАНЕ НА КОРАНИ И БРОЕНИЦИ, А ОТИВАТ И ЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА НЕОФИЦИАЛНО ПОЛИТИЧЕСКО И МЕДИЙНО ЛОБИ. “ЗАКУПУВАНЕТО” НА БЪЛГАРИЯ СЕ ПОДСИГУРЯВА, КАКТО СЪС ЗАСЕЛВАНЕТО НА ИМИГРАНТИ, КОЕТО ГАРАНТИРА КОНТРОЛА, ЧРЕЗ ДЕМОКРАТИЧНИ ИЗБОРИ, КОГАТО МЮСЮЛМАНИТЕ СТАНАТ МНОЗИНСТВО, ТАКА И ЧРЕЗ НЕАФИШИРАНО ИЗКУПУВАНЕ НА ДЯЛОВЕ ОТ БАНКИ, ИМОТИ, ЗЕМИ, СТРЕЖ НА ДЖАМИИ, СПОНСОРСТВО НА МЮСЮЛМАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ, ЛОБИРАНЕ СРЕД ПОЛИТИЦИ И МЕДИИ. ЕДНОВРЕМЕННО ДЕЙСТВАТ СЪЩИТЕ СТРАНИ И ОРГАНИЗАЦИИ, КОИТО ДЕЙСТВАТ В СИРИЯ СРЕЩУ БАШАР АСАД. ТОЗИ СЦЕНАРИЙ БЕ ОСИГУРЕН В БОСНА, КОСОВО, МАКЕДОНИЯ, СЕГА СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА В БЪЛГАРИЯ. ТОВА ЩЕ ОСИГУРИ ЦЯЛОСТЕН КОНТРОЛ НАД БАЛКАНИТЕ ОТ ГОРЕСПОМЕНАТИТЕ ДЪРЖАВИ. ОСВЕН ТОВА ПАРАЛЕЛНО ТЕЧЕ ИЗКУПУВАНЕ НА ИМОТИ И ЗЕМИ, СЪЧЕТАНО СЪС ЗАСЕЛВАНЕ НАВСЯКЪДЕ В ЕВРОПА, КЪДЕТО ТОВА Е ВЪЗМОЖНО. ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ НАЦИИ ЗНАЯТ ОТ СВОЙ ОПИТ, ЧЕ ИНТЕГРАЦИЯ НА ТЕЗИ ХОРА Е НЕВЪЗМОЖНА ВЪПРЕКИ СТОТИЦИТЕ МИЛИАРДИ ЕВРО НАПРАЗНО ИЗХАРЧЕНИ В ОПИТИ ЗА НЕЯ. МЮСЮЛМАНИТЕ АРАБИ,АФГАНИСТАНЦИ,ЧЕРНОКОЖИ ЖИВЕЯТ ИЗОЛИРАНО, НЕ СЕ ИНТЕГРИРАТ, ОСНОВО СЕ ИЗДЪРЖАТ ОТ СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ, ПРЕСТЪПНОСТТА ИЗВЪРШВАНА ОТ ТЯХ Е В МНОГО ПЪТИ ПО- ГОЛЯМА, А СТРЕМЕЖИТЕ ДА ВЛИЯЯТ НА ПОЛИТИКАТА ВСЕ ПО- ГОЛЕМИ. МАКАР ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ЕЛИТИ И В ГОЛЕМИТЕ ДЪРЖАВИ ДА СА СИЛНО ЗАВИСИМИ ОТ ГЛОБАЛИСТКИ ЛОБИТА, ТЕ ВСЕ ОЩЕ НЕ МОГАТ ДИРЕКТНО ДА ПРЕДАВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА КОРЕННОТО НАСЕЛЕНИЕ И СЛАГАТ СТРОГИ КВОТИ ЗА БЕЖАНЦИ. ЗА РИСКА В БЪЛГАРИЯ ДА СЕ РАЗВИХРИ БЪДЕЩА ДЕЙНОСТ НА РАДИКАЛНИ ТЕРОРИСТИЧНИ ОРАГНИЗАЦИИ, КАТО АЛ КАЙДА ПОВЕЧЕТО МЕДИИ МЪЛЧАТ. В БЪЛГАРИЯ НИКОЙ И НЕ ГОВОРИ ЗА НАЛАГАНЕ НА КВОТИ И ТОВА ЯВНО НЕ Е СЛУЧАЙНО. АКО ИСКАТ ДА ЗАЩИТЯТ ИНТЕРЕСИТЕ СИ, БЪЛГАРИТЕ ТРЯБВА ЦИВИЛИЗОВАНО, БЕЗ ПРИЗИВИ ЗА НАСИЛИЕ И ПОДБУЖДАНЕ НА РАЗОВА ОМРАЗА ДА ПРИНУДЯТ ПАРТИЙНИЯ И МЕДИЕН ЕЛИТ, ЯВНО ЗАВИСИМ ОТ ЧУЖДИ ФАКТОРИ, ДА ЗАТВОРИ ЦЯЛАТА СУХОЗЕМНА И МОРСКА ГРАНИЦА С ТУРЦИЯ, КАТО ВЪЗСТАНОВИ ПЕРФЕКТНО РАБОТИЛИЯ НАВРЕМЕТО КЛЬОН, БРАЗДА, НАБЛЮДАТЕЛНИЦИ. 2/3 ОТ СЪСТАВА НА ВЗИМАЩАТА ЗАПЛАТИ АРМИЯ ДА ПОДПОМАГА ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ. ЕДИНИЯ ВАРИАНТ Е НЕЛЕГАЛНО ВЛЕЗЛИТЕ ДА БЪДАТ ВЪРНАТИ В ТУРЦИЯ – ОГРОМНА МЮСЮЛМАНСКА СТРАНА С НАСЕЛЕНИЕ 76 000 000 И СИЛНА ИКОНОМИКА, КЪДЕТО МОГАТ ДА СЕ ИНТЕГЕРИРАТ НАИСТИНА И ИМА ЛАГЕРИ ЗА ТЯХ ( В КОИТО ПОВЕЧЕТО ВЕЧЕ СА БИЛИ). ВТОРИЯ ВАРИАНТ Е ДА ОБЯВИМ КВОТА ЗА СИРИЙЦИТЕ МАЛКО НАД ВЛЕЗЛИТЕ ВЕЧЕ В СТРАНТА , ПРИМЕРНО 6000 ДУШИ – КОЯТО ПАК СИ Е ОГРОМНА, ДУШИ 12 ПЪТИ ПО- ГОЛЯМА ОТ ФРЕНСКАТА. НА СИРИЙЦИТЕ ДА НЕ СЕ ДАВА СТАТУТ НА БЕЖАНЕЦ, КОЕТО Е РАВНОСИЛНО НА ГРАЖДАНСТВО, БЕЗ ПРАВО НА ГЛАС И ПОСТОВЕ, А САМО НА ВРЕМЕННА ЗАКРИЛА, ЗА ДА МОГАТ ДА БЪДАТ ВРЪЩАНИ ОБРАТНО В СИРИЯ ИЛИ ТРУЦИЯ ПРИ НЕОБХОДИМОСТ. СЛЕД 01.01.2014 ГОДИНА ДА НЕ СЕ ПРИЕМАТ НИКАКВИ ИМИГРАНТИ ОТ НИКЪДЕ, ПРАДИ ИЗЧЕРПВАНЕ НА КВОТАТА. ТОВА ЕДВА ЛИ ЩЕ СТАНЕ, ТАКА ЧЕ ШАНСОВЕТЕ ДА СПРЕМ ПРОЦЕСА НАМАЛЯВАТ ВСЕ – ПОВЕЧЕ!

  10. Моля, пишете единствено на кирилица!

    Partiite niamat li erarhia,savetnicite niamat li rakovoditeli na groups da she izkazvat za re6eniata si?

  11. Моля, пишете единствено на кирилица!

    Gospodin Nankov, kato ste podhvanali temata za istinata, ne che mnogo vi otiva, spodelete i za istinskite motivi za glasyvaneto na Svetoslav Ivanov v OS, koito go razdavashe goliam vrag na ViK ot kadeto go izhvarliha i nego i jena my. Po narejdane na Ilian i Didkoq Nikolai Nedialkov redovno se gavrishe s nego na zasedania na OS, vaprosnia Slavi izvarvia pat i pateka otnovo da stava direktor, da ama ne. I kakvo pravite vie nositelite na istinata i morala, pravite sdelka s porednia prodajnik samo i samo da ne izgybite edna ot nai vajnite si stryktori i finansov stojer, ta kakvo pravite – otnovo naznachavate saprygata na gospodin Ivanov vav ViK i to za nachalnik. Kade ostana tazi istina depytate Nankov, skrihte ia ot pisheshtata statia ta vi ili zabravihte, tochno kakto ste zabravi li kolko nishto ne ste svarshi li vie za Lovech i kato oblasten i kato zam. ministar, osven razbira se che barzo se naychihte kakvi sa shemiteq kak i s kogo triabva da igraesh za da pribirash kinti estestveno, dobra para si podelihte i s kmeta…..ama tova e edna dryga istina ne e za pred horata,a

  12. Добро утро XL, формално има обявено изявление не само в общински съвет, но и на пресконференция и е отразено в печатни и електрони медии, но няма доказателства за реално свалено политическо доверие с действия доказващи свалянето на политическо доверие, като изключване от групата на ПП ГЕРБ председателя на ОбС и искането му на оставка в заседание на ОбС.
    Както казах вече, до днес лицето със свалено политическо доверие е официално член на групата на ГЕРБ в ОбС и не му е поискана оставката като председател на ОбС все неща доказващи, че не е свалено никакво политическо доверие.

  13. Когато стана въпрос за лъжи не е ли лъжа написаното от г-н Николай Нанков, че ПП ГЕРБ свали доверието си от общинския съветник в Ловеч Тихол Тихолов преди месеци.

    Разбира се, че е брадата и опашата лъжа, каквато до сега дори и г-н Горов не си е позволявал да изрича!

    Защото когато сваляш политическото доверие от общински съветник избран от твоята листа веднага, то задължително го изключваш от групата на ПП ГЕРБ в общински съвет и така фактически се разграничаваш от неговите действия като общински съветник.

    Да, ама Не!

    Нищото такова не се случи през последните 5 месеца, защото на всички заседания на ОбС след 10 юни тази година председателя на ОбС Ловеч е гласувал като член на групата на пп ГЕРБ. И ако ако г-н Николай Нанков си направи труда, то той сам щеше да установи, че в разпечатките по гласуванията на решенията на ОбС срещу името на Тихол Тихолов пише ГЕРБ и това е факт и доказателство, че Тихол Тихолов е от групата на ПП ГЕРБ в общинския съвет и никакво политическо доверие не му е сваляно.

    Ако изобщо е сваляно каквото и де е било политическо доверие от председателя на ОбС, то съгласно практиката, която има ГЕРБ в парламента би трябвало на поне едно заседание на ОбС през последните пет месеца да се иска оставката на председателя, да бъде направен и внесен проект за решение на ОбС за искане на предсрочно прекратяване на правомощията на председателя, да се обсъди и гласува проекта за решение за предсрочно прекратяване на правомощията на председателя на ОбС, както такова заседание на парламента за оставка на председателя му имаше по предложение не ПП ГЕРБ преди около месец.

    Да, ама НЕ!

    Реално нищо такова не се е случило до сега през последните 5 месеца, а само се говори „истината” от г-н Николай Нанков, че е свалено политическо доверие от общинския съветник в Ловеч Тихол Тихолов преди месеци.

    Е, има ли реално свалено политическо доверие до сега ?

    Ко? Не!

  14. Диктатори сменяват,
    отново управляват,
    лъжата си остава,
    заборчава таз държава.

Comments are closed.