presa2210131Павлин Иванов

Отдавна се каня да започна тази рубрика. Всички знаем, че доброто заглавие продава. Какво е добро заглавие е спорна тема и най-малкото зависи от гледната точка. Предлагам на вашето внимание заглавията с кратък, но съдържателен коментар, които ми направиха едно или друго впечатление днес:

ЧУДО КРАЙ ПЛОВДИВ! ВЛАК ПРЕГАЗИ ФИАТЧЕ, ШОФЬОРКАТА БЕЗ ДРАСКОТИНА, СЧУПИ СЕ ЛОКОМОТИВЪТ  – От икономическото министерство очакват бум на продажбата на полски автомобили, за сметка на сделките с чупливи локомотиви!

Валията на Пловдив паркира като бедуин в пустиня! – уникално!

Категорично: Не е с Николета! Вижте в кого е влюбен Валери Божинов! – Ако си мислите, че не спите добре и ви иде да виеете като сибирски вълк срещу небесно тяло, причината не е пълнолунието!

 

Студенти с призив: “Политиците на общежитие” – … ловешките съветници също!

БСП назначи крадец на вода за шеф на ВиК – Банско – Поради невъзможността на БСП Ловеч да намери крадец на вода, за шеф е предложен текстилен инженер!

Хората ще се превърнат отчасти в машини! – Яко! Ако бяха уточнили и точно кои части, една част от публиката щеше да бъде много по-доволна!

Миро Найденов и Емил Димитров политически нули. БАСТА е измишльотина! –  Познайте какво би възкликнал Архимед?

Новини от Елена » Празник на еленския бут – 26 октомври 2013 г. – Не става ясно дали бута е на хубавата Елена, но нищо, там сме!

България трябва да се разбаречи! – Щом трябва, да я разбаречим! Само това не сме я правили тази България. Колко му е!

Бойко Борисов: Лента не се реже на гола поляна Зинаида! – нищо не казвам ..

НАПРАВО НЯМА ДА ГО ПОЗНАЕТЕ! ДЖОНИ ДЕП СЕ ИЗРУСИ – Стига бе! Днес пих кафе с някакъв рус миндил, кой да ти каже, че това бил Джони!

Три баби откраднаха 150 кг царевица – Това заглавие ме озори. Ако една баба има 50 кила живо тегло и може да дигне 50 кл. от лежанка, страшни жилки са нашите баби да знаете!

 БГ студенти шият за Армани и Фере  – Пак от Министерството на науката и слънцето съобщават, че студентите от втори семестър започват работа и за ВерсачИ и КавалИ. В прессъобщението не се съобщава кога студентите учат, но не е и важно, тъй като и без това ще избягат през терминал 2 след последният семестър.

Кейти Пери лъсна по гащи – Какъв термин вместо “лъсна” биха използвали колегите, ако Кейти беше без гащи, бедна ми е фантазията!

Мис Секси дупе Анжелика: Най-мощния си оргазъм получих с обвинения в убийство футболист – Тук малко като с казуса за ВиК. Тъй като няма обвинен в убийство бг футболист, логично е да заключим, че българските мис дупета не изпитват оргазъм

МЕГА СКАНДАЛ В НЕК! ЧИНОВНИЧКА ЛЪСНА ДИБИДЮС В НЕТА (СНИМКИ ЗА ВЪЗРАСТНИ) – е това не го разбирам. Вместо заглавието да бъде “Най-после чиновничка дибидюс гола” и да похвалим НЕК .. Лоши хора са това журналята!

 

Отглеждат женски гърди в корема на свине – Това е за десерт, но за съжаление, речниковият ми запас свърши

 

И от последните минути:

Буруджиева с нова идея: Да се забрани на младите водачи да шофират мощни автомобили – ТОП НОВИНИ… – коментарът от Фейсбук е:

ИДЕЯ НА МЛАДИТЕ ВОДАЧИ … БУРУДЖИЕВА ДА СЕ ГРЪМНЕ КОЛКОТО ПО-РАНО , ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ….

1 коментар

  1. “Корнелия Маринова, народен представител от ГЕРБ: В Ловеч подготвят текстилен инженер за ВиК директор по нареждане на БСП велможата Димитър Горов”
    ………………………………..
    “Инженер (фр. Ingénieur, англ. Engineer) – технически специалист по естествени науки, (в това число химия, физика, биология) и други приложни науки с висше образование. Думата “инженер” произлиза от латинските корени “ingeniare (“измислям, изобретявам”) и “ingenium” – (“интелигентност, умение”). Възприемането на инженерството варира в различните страни и континенти. В САЩ, Европа, Азия, Латинска Америка и Канада, на инженерството и инженерите се гледа много добре.Обществото на инженерите разкри, че инженерството е третата най-почитаната професия след лекарите и фармацевтите.”
    Четенето и познанието на никого не е навредило, госпожо Маринова. Няма да навреди и на Вас, а би било от полза да хвърлят по едно око в книгите дори и за пожарникар-премиер на държава и физкултурник-министър на вътрешните работи…

Comments are closed.