Изложба на плакати на дизайнера Станислав Стойчев представя по убедителен начин разнообразието на културния живот в общината. Станислав Стойчев работи като младши експерт „Рекламно-туристически дейности“ в Община Ловеч от четири години, като пред това време е създал много плакати, банери и рекламни материали за събития от културния календар.

Роден е през 1988 г. в Ловеч, завършва специалност „Туризъм“ в Колеж по туризъм във Варна през 2010 г. В момента учи магистратура в Нов български университет.

Настоящата изложба, наречена „Културният календар на Община Ловеч през погледа на Станислав Стойчев“ е първата му самостоятелна изява. Тя представя 40 плаката (формат А2), създадени от 2014 г. насам.

Експозицията представя богатата палитра както на културните събития, така и широките творчески възможности на автора. Плакатите, освен че информират за събитието, му дават ярък, лаконичен и дълготраен образ.

В свободното си време, ако не е пред компютъра, Станислав предпочита да спортува сред природата, най-вече бягане. Слуша алтернативен рок, чете документални книги.

Станислав Стойчев е син на известния художник Валентин Стойчев.