Изключително тежка катастрофа е станала край Микре преди часове Пътнически микробус и товарен автомобил са се ударили челно. Инцидентът е станал днес по обед на главен път София-Варна, съобщават от полицията.
По първоначални данни пътният инцидент е в резултат на челен удар между пътнически микробус и товарен автомобил. Има жертви. На място са полицейски, пожарни и медицински екипи.

Движението в района временно е  затворено, служители на пътна полиция отклоняват водачите по обходен маршрут.

10 коментара

  1. А някой държавник да помисли,че е крайно време да се направи нещо по така наречената „магистрала Хемус”?Пръста си не мръднаха за северна България.Тежко и горко му на този,дето тръгне да пътува от София за Варна.Как се издържа ….

  2. И 20 камери да сложат, и 5 патрулки да пратят .. идиота пак ще си е идиот.Какво ще е различното… ,че ще си присветват с фаровете да се предупреждават и като подмине патрулката айде пак с газ както си знаем..

  3. Толкова хора се избиха на този участък- така и не се решиха от КАТ да обърнат повече внимание на района.

  4. Въобще на този участък няма никога полиция . Ужас и камерите не ги спират въобще неспазване на никакви ограничения

  5. Там е прав участък. Карат и изпреварват като луди.А като завали малко,няма спиране ! Няма толерантност на пътя !!!

  6. Стига жертви около с.Микре, какво става там, сложете повече камери, повече полиция, избиха се хорицата бе! НЯКОЙ ДА НАПРАВИ НЕЩО!

    1. Не знам, колко катастрофи станаха там вече и нищо.. хората се избиват, а всички си трайкат… ;(

    2. Лошото е,че се избиват заради малоумщината си. Ако карат внимателно,а не да се правят на състезатели положението няма да е такова.

Comments are closed.