Множество ловчалии излязоха да отпразнуват уволнението на кмета и разпускането на Общински съвет!

Павлин Иванов

Днес, изненадващото посещение на двамата лидери на най-големите партии в България, завърши с важно решение, касаещо жителите на общината! Бойко Борисов и Корнелия Нинова са останали силно разочаровани от положението в областния град и след кратко съвещание са взели решението да уволнят незабавно ловешкия кмет и да разпуснат местния общински съвет.

В момента хаосът в управлението на общински център е близък до паниката! Всички местни, спешно се събрат в известен ресторант на брега на река Осъм, за да обсъдят кризисната ситуация.

Най-уплашените първенци на града, вече са на 3-та ракия и 6 кебапчета, с надеждата да им дойде куражът, за да съобщят на близките си лошата вест.

Новината обаче, спонтанно събра хиляди ловчалии по улиците и площадите, излезли да отпразнуват благата вест с музика, хора и всенародна радост!

Първи април е, хубав празник!

36 коментара

  1. Бойко и Курнелия заедно за келепир това го повярвах тия нямат принципи и морал когато мирише на парички

  2. Скоро не е имало толкова креативен първи април :)) Днес с удоволствие четох всякакви неща на различни теми и всички бяха така задълбочени, в крак с времето, абе истински се забавлявах :)) Поздрави :))

Comments are closed.