Три са вече известните дами в журито на конкурса „Мистър Ловеч 2018“, който е този четвъртък в Ловчанско читалище „Наука – 1870”. Чаровната Марина Сучкова, която нашумя с участието си в риалити-формата „Фермата“ на bTV от края н миналата година., ще е специален ВИП-гост на агенция „Глори“.  Красивата блондинка ще бъде и част от журито на събитието. Организаторите ще спазят традицията в тези конкурси в журито да фигурират само дами, които ще дават своите оценки за участниците на сцената.

Една от любимките в сезоните на риалити-шоуто „Big Brother“ Силвия Юрукова също ще журира в конкурса за мистъри. Носителката на титлата „Риалити секссимвол“ за тази година по традиция поддържа изявите на агенция „Глори“ от завръщането ѝ в бранша преди година и половина. Преди години самата Юрукова е била сред участниците в редица конкурси, включително и на агенцията, която тогава се подвизаваше под името „Лайф Моде“. Сега топлес-моделът ще пристигне специално за да оцени участниците в „Мистър Ловеч 2018“.

Трето известно име в журито е на специаления гост и участник в шоу-програмата  ослепителната и атрактивна певица Анжелика. Наскоро тя записа нова песен, романтична балада, която ще представи и пред ловешката публика. Красивата Анжелика ще изненада феновете в залата и с един нов проект, по който работи в момента, а това е и специалната ѝ дуетна изява с DJ Арнаудов, който пък също ще се окаже познато лице от шоубизнеса.

 

7 коментара

  1. Хубава инициатива за развитие на науката и аналитичната мисъл 😉

Comments are closed.