qguarkmet308141Павлин Иванов

Кой ли не избяга от Ловеч, та ягуарът осиновен от кмета Казанджиев ли ще остане? Така се шегуват в социалната мрежа ловчалии по повод установената тази сутрин към 9.00 часа липса на ягуара Алонсо.

През месец септември 2007 година, кметът на Ловеч Минчо Казанджиев осинови ягуара, който тогава беше на година и половина. Бившият картинг-пилот, тогава кръсти животното на името на двукратния шампион във Формула 1, Алонсо, заради любовта си към мото- и автогонките. 50-годишният социалист ще плаща по договор медикаментите, витамините, храната и ремонта на клетката на новия член на фамилията си. “Ягуарът яде дневно до 5 кг мръвки. Това неминуемо ще доведе до икономии в семейния бюджет, поне аз ще спра с месоядството”, признава тогава градоначалникът.

Алонсо към този час, все още не е заловен. Парк „Стратеш“ и подстъпите към него са затворени за преминаване от служители на полицията и СКОРС Ловеч.

Решението е животното да не се убива, а да се положат всички усилия то да бъде упоено и върнато в клетката си. Както вече ви информирахме, местоположението на ягуара е приблизително установено. За целта се използват и топлинни сензори, но времето все още е твърде горещо, което забавя установяването с необходимата точност на животното.

Продължаваме да следим случая и ще ви информираме при всяка промяна на ситуацията.

 

4 коментара

  1. Ахахахахах…баси цирка!……Избягал ли?Неееее!Не е избягал!Той е ИЗПУСНАТ!Някой го е ИЗПУСНАЛ-тоест е взел пари и не си е свършил работата, за която му плащат, този някой!…..Нямам думи!
    А както е известно, ''испанеца'' тоест Fernando-тоест Alonso си е доста своенравен!….Ебаси цирка!
    Не не не!Нямам думи!……….

  2. Пратили малоумните еничари, наречени полицаи, да търсят ягуара, вместо да ловят престъпници. Плъхове нещастни, да ви изяде заедно с кмета.

Comments are closed.