Нов съвет на директорите бе избран на 26 септември на  извънредното  Общо  събрание  на акционерите на  МБАЛ „Проф. д-р П.Стоянов”АД, гр.Ловеч, което  се проведе от 11 часа  на адреса на управление  в Ловеч, ул.”Съйко Съев” №27. Това съобщи днес на пресконференция кметът Корнелия Маринова, което е представител на Община Ловеч като акционер в дружеството.

Избрани са Даниела Коларова, финансист от Министерството на здравеопазването, тя е и новият председател на Съвета на директорите, д-р Анка Анчева, началник отделение по трансфузионна хематология ( Кръвен център), която е и изпълнителен директор на МБАЛ, както и Теодора Пенкова от НОИ.

Д-р Георги Васев остава прокурист на ловешката болница.

На събранието са присъствали представители на всички акционери с изключение на Община Троян. Представителят на Община Ловеч е гласувал с „Въздържал се“, като е спазил решението на Общински съвет-Ловеч, взето на 29 август на сесия.

6 коментара

  1. А щесе оправили отношението доктори с пациенти ще се грижат ли по добре щом ги подменяте ще имали ред и стабилнос в тази болница

  2. Хубаво ги подменяте ама питам аз кого ще управляват. Гладна мечка хоро не играе

Comments are closed.