DSC_0152Избирателната активност в Ловешка област към 10.00 часа е 10,18 процента, съобщи председателят на Районната избирателна комисия Валентина Недялкова. От 129 799 избиратели до момента са гласували 13 242.
Най-висока е избирателната активност в община Угърчин – 16,09 процента, а най-ниска е в община Ловеч – 9,05 на сто. В община Ябланица е 12 процента, а в останалите четири общини е между 10 и 11 на сто.
Недялкова допълни, че до момента няма жалби и сигнали за нарушения в изборния процес.

“Ловеч днес” провери на място настроенията на хората в ловешкото село Баховица. Радостни групи хора преминаха към 10.00 часа през площада през избирателната секция и заедно упражниха конституционното си право на глас.

 

bahovica510144

2 коментара

  1. Радостни групи хора преминаха към 10.00 часа през площада през избирателната секция и заедно упражниха конституционното си право на глас.””

    Не може да не са радостни. Днес никой не е вдигал тока. А трябва да се благодари на Партията. След 25 години неспирен възход към мизерията и съсипията – как да не са радостни днешните избиратели.

    Лошото е, че тези които си запазиха достойнството и морала, ползвайки конституционното си право да НЕ гласуват – са тъжни. Не защото не станаха част от овцете и робите, а защото всичко ще продължи по познатия сценарий, а изход за сега няма. Единственото реално нещо днес е – да не станеш съучастник на Мафията, харизвайки гласа си, независимо на кое разноцветно политическо мафиотско котило.

  2. Тези ли искате на ни управляват? Гласувайте!

Comments are closed.