Два конкурса в един шоу спектакъл ще се проведат на 15 март /четвъртък/ в салона на Ловчанско читалище „Наука – 1870”. Това са „Мистър Ловеч” и „Мис Пролет”, които са под егидата на община Ловеч. В надпреварата ще участват младежи и девойки във възрастова граница от 14 до 26 години. Победителите ще получат купа и корона. В шоу програмата на събитието гост – изпълнител ще бъде младата певица Анжелика, на сцената още ще появят DJ Арнаудов, Пламен Денев и Electric Style Crew.

Конкурсът „Мистър Ловеч” ще се проведе за трети път, след като предишните две издания бяха вече в далечните 2008 и 2009 г., а „Мис Пролет” е дебютно представяне. Журито за мистърите  ще бъде съставено само от дами, сред които се очакват и вип звезди от родния хайлайф.

Идеята на организаторите от агенция „Глори” е дамите да дадат своя вот за участниците и да излъчат най-достойно представилите се младежи. В първите две издания на конкурса отново журиращите бяха само представителки на нежния пол. Тогава гласуването бе явно, с вдигане на оценки за всеки един от участниците. И сега чаровните съдийки ще трябва да дават оценки, но малко ще бъде променен начина, по който ще става това. Подробностите по самото оценяване ще бъдат разкрити в близките дни. Пълният състав на дамското жури ще бъде запазен в неизвестност до последно и ще бъде обявено в началото на самия конкурс.

1 коментар

Comments are closed.