milko1507131Социално-икономически въпроси и предложения отправиха граждани в приемния ден на областния управител на Ловеч Милко Недялков. За три часа кабинета на губернатора посетиха деветима. Това съобщават от пресцентъра на Областна администрация.

Жител на ловешкия кв. Здравец алармира за социален проблем свързан с придвиждането на хора с двигателни затруднения. Както стана ясно, в началото на седмицата гражданите с физически затруднения могат безпрепятствено да посещават кабинета на областния управител, чрез система в асансьорите на ведомството.

Въпрос за схемата за разполагане на преместваемите съоръжения бе дискутиран между жител на квартал „Червен бряг“ и Недялков. Деятел на кооперативното движение разви пред областния управител своите виждания за производството на плодове и зеленчуци в региона. Според будния гражданин, част от отчисленията на големите земеделски производители следва да отиват за зеленчукопроизводството.

На приемния ден бяха обсъдени конкретни въпроси с представителите на таксиметровата гилдия в региона и с репресирани граждани от областта.

„Хората имат доверие, защото получават разбиране за проблемите си в ловешката областна администрация“, заяви след приемния ден Иван Петров от Ловеч.

 

3 коментара

  1. Значителен, значителен, колко да е този „значителен граждански интерес”, след като 9 човека от областта са по-малко 0.007% граждански интерес. Интересно как PR-a на областен управител би определил един интерес от 0.1 % , може би като междуконтинентален интерес, а интерес от 1% може би ще е извън земен интерес …

  2. Значителен, значителен, колко да е този „значителен граждански интерес”, след като 9 човека от областта са по-малко 0.007% граждански интерес. Интересно как PR-a на областен управител би определил един интерес от 0.1 % , може би като междуконтинентален интерес, а интерес от 1% може би ще е извън земен интерес …

Comments are closed.