За четвърти път ще се проведе конкурсът „Мистър Ловеч”. Той отново както миналата година ще се състои съвместно с второто издание на „Мис Пролет”. Домакин на събитието ще е ловешката дискотека „Илит”, където ще се проведат конкурсите на 13 март /сряда/ от 22:30 часа.

Много изненади и богата шоу програма обещават организаторите от агенция „Глори” и A.G.A. Entertainment. Вече е известно, че специални гост изпълнители ще са секси фолк фуриите Анжелика и Бриана, както невероятният имитатор на Слави Трифонов – Младен Кирилов и екзотичната Никол Стоянова позната от много телевизионни реклами и филмови продукции.

Взривяващият купон ще продължи до късно и с диджей Пацо, а в ролята на водещ ще е добре познатият ни шоумен Анатоли Анастасов – диджей Анатоли. Участниците в двата конкурса ще се представят пред журито в три тура, а тежката задача да дават оценки на мистърите и миските ще имат музикалните гост звезди – Анжелика, Бриана, Младен Кирилов, миската Габриела Крекманова, неостаряващият продуцент и плейбой Кирил Вълчев – Скалата, както и скандалната чеченка от култовото предаване „Фермата” Марина Сучкова.

В досегашната си история „Мистър Ловеч” са печелили Виктор Нанков, Радостин Митев и Красимир Шолеков, а  титлата  „Мис Пролет” миналата година грабна Паула Цанкова. Новият победител при мистърите ще получи специално изработена купа, а миската ще се окичи с корона.