turnir-po-sudoku2809161За първи път под патронажа на Община Ловеч се провежда турнир по СУДОКУ, като събитието е в събота, 08.10.2016 год., от 10.00 часа в кафе „Блек“ в центъра на града. Състезанието се организира от Ротари клуб.

С оглед на заявилите участие, създаването на възможности за равен старт и удовлетворяване на различните възможности на участниците, ще се организират три състезателни групи в три кръга, след което за всяка състезателна група ще има финален кръг и награждаване.

Първата група  включва деца до 12 години, втората – майсторски клас, третата – всички останали.

Регистрацията на участниците се извършва до 06.10.2016 г. на email: sudokulovech@gmail.com , като в свободна форма се заявяват три имена, възраст и предпочитана състезателна група. На 07.10.2016 год. ще бъдат изпратени инструкции на всеки, който е заявил участие.

РОТАРИ клуб Ловеч от 2009 година насам ежегодно организира провеждането на национален турнир  по СУДОКУ. Той е отворен за участници от всички възрасти.  Обикновено участват специално ученици от училищата в град Ловеч и близките градове, които представляват най-често половината от състезателите. Идеята  е да предоставим възможност на всички, които се интересуват от този вид занимание, да намерят пресечна точка тук и открият нови възможности за развитие.

2 коментара

  1. Ей,ако не беше патроНТажа на общината и Кметица Маринова,едва ли Ротари клубът/с опит от 2009 г. за такава проява/щеше да организира турнира.Друго си е Кметицата – “на всяко гърне мерудията”.Нищо в тоя град не става без патроНТажа на кметицата.
    Вместо мерудията на всяко състезание,да беше се погрижила за стандарта на хората,за вида на града и т.н.
    Ако ще прави само патроНТажи на турнири,нека да патронира следните: по “Не се сърди човече”за възростова група на по-младите/от 45 до 65 г./ и по”Черен Петър” за по-старите/от 65 г.до 80/,щото повечето жители на града,които останаха в него, са в тия диапазони.

  2. Пиарчетата, пропуснали сте най-важното, че лично Кметът на Община Ловеч, да се свети името ѝ, е измислила судокуто.

Comments are closed.