vetirinaren1405151Мая Величкова

За последен ден абитуриентите от випуск 2015 г. на ПГВМ “Проф. д-р Д. Димов” седнаха по местата си в клас. За последен път удари за тях училищният звънец, приключи учебния час, приключи последния урок, сега им предстои най – голямото изпитание – училището на живота. В него те ще покажат своите знания и умения. Една част ще продължат своето обучение, но друга ще се отдадат на ветеринарната медицина със сърце и душа.

За последен път директора на училището г-жа Габриела Георгиева се обърна към зрелостниците и техните родители.

Абитуриентите за последен път се строиха да посрещнат знамето – патрона на училището и да се сбогуват с него. По традиция 12-ти клас го предадоха на единадесетокласниците да го пазят и носят с чест и достойнство. Наградена бе отличничката на випуска Мирослава Дачева, която грабна награди от много конкурси и олимпиади.

Приемствеността между випуските бе показана с ритуала, но и с музикални поздрави отправени от Ралица, Станислава, Силвия и Елица както и от танцьорите от 8,9,10 и 11-ти клас.

Тържеството по изпращането на завършващите бе умело подготвено и режисирано от г-жа Ценка Иванова, която за пореден път показа стил и философски усет.

Гостите уважили нашия празник бяха Росен Федерчев, директор на областна агенция по безопасност на храните, инж. Димитър Николов, директор областна дирекция “Земеделие”- Ловеч.

Пожелаваме на абитуриентите випуск 2015 г. здраве, късмет и куража мечтите им днес да са тяхното утре. Да вярват, че най -хубавото предстои, защото всеки край е едно ново начало.

 

4 коментара

  1. Става дума за ветеринарния, момчета. Там са абитуриентите.

    Често казано, на мен ми писна да чета неграмотните дописки на тази Мая. Всеки път безброй правописни и смислови грешки. Няма ли някой учител по литература в този техникум, за да я научи как се пише правилно на български език? Срамота, аз, човекът,

Comments are closed.