izdankaou1404141Дачно Заверджиев

Независимо от факта, че е забранено спирането за престой върху платното за движение на това място служебния автомобил на областна администрация с д.рег.№ ОВ 0001 ВВ е спрял и нарушава Закона за движението по пътищата.

Защо най-високопоставеният държавен служител в Ловеч допуска да се нарушава закона – защото е той е  над закона в Ловеч, или защото е на власт и закона не важи за него…

16 коментара

  1. защото ако областния управител беше от герб щеше да си мълчиш като задник

    1. Това в края на изречението ти би трябвало да е органът на мисловната ти дейност.

    2. По принцип НЕ коментирам написаното от хора с екзотични никове и анонимни, но този път ще направя изключение.
      Предположението на Анонимен “ако областния управител беше от герб щеше да си мълчиш като задник’ е опит за провокация и манипулация, тъй като аз съм писал и публикувал нееднократно снимки на подобни нарушения на закона от областен управител от ГЕРБ справка архива на сайта. Нещо повече, един местен вестник беше публикувал снимка на “бдителен” гражданин на снимал автомобила на областен управител от ГЕРБ паркирал до бившата аптека “Марешки” пред знак спирането забранено.
      Но разликата между областния от ГЕБР и БСП се състои в това, че единия след като съм подавал сигнали до него е решавал проблемите, докато другия ми е отговарял писмено: да си търся правата в съда…
      Е, аз го правя и си търся правата в съда, защото не вярвам, че настоящият областен управител може да решава обществено значими проблеми.

  2. Приятелю, в случая не си прав… на служителите на реда по време на служба им е разрешено да са без колан. Виж ако ситуацията е била с цивилна кола, извънработно време казуса е коренно различен и с еднозначен отговор.

    1. А какво ще кажем за паркиралите по булевард България лични автомобили на служителите на МВР? Докога?

  3. Вчера бе хубав ден и яхнах колелото…
    Заприказвах се с един приятел на един светофар.
    Спря патрулка на червено – вътре двамата “пъдари” без колани…
    Забелязах го защото миналата седмица ми написаха фиш за 50лв. че съм карал “без колан”(по принцип не ми тежи и винаги го слагам, но в случая тъкмо бях тръгнал от паркинга и не бях го сложил още…)
    Та им викам на момчетата – Сложете си коланите, бре!
    Те се спогледаха, като “пръднал в автобус”
    “Къв си ти?” ми викат – като ме гледат, да се подпирам на колелото…
    А бе сложи си колана ти казах, сега ще видиш къв съм и вадя ГСМа, чудейки се на кого да звънна…
    За съжаление светна “зелено” и подпалиха гумите…

    Та така, сами сме си виновни, че им позволяваме да си живеят животеца и да си вземат заплатките без да се потят много-много…
    Нашите милиционери не знаят, че са там за да служат на нас, а не на началниците си!
    Трябва да ги подсещаме по често!

  4. защото са социалисти

  5. За съжаление винаги е така…за едни може за други не! Докато си уж някой си недосегаем от полиция и закони. Ако направиш на някого забележка, което често правя винаги излизам аз-черния,лошия, в кофти настроение, защото видиш ли не споделям всеобщото мнение… лично аз държа да видя, че лицето паркирало там ще е наказано административно! Ако аз паркирам там, моята кола няма да се заседи и 5 мин. преди да получа глоба! Да, тези коли имат талони издадени от общината, но те важат за регламентирани паркоместа и са освободени от такси! Това не означава, че могат да паркират навсякъде!!! И като съм почнал…КОЙ разрешава на банки и магазинчета да слагат столове и маси пред тях, за да не може да се паркира или да го правят определени хора само? Дали плащат “наем” за ползваните от тях места??

  6. Ха сега, днес няма да ми остане врене, но утре ще паркирам на същото място /ако е свободно разбира се/. Да видим дали ще ми направи забИлежка г-н МИЛИЦИОНЕР. Това е капка в морето, все пак в скоро време започвам да се движа с мобилна камера из града, но трябва да се отдели специална секция за публикации. И ще задавам въпроси подкрепени със снимков матРиал, да видим какви ще са отговорите на ОРГАНИТЕ на “реда” ………..

  7. Интересното е ще полицията е на 300 метра от там!!! Но не са написали фишче…

  8. shtoto taka sa namerili gadovete dolni

  9. Само гледайте сега като сложат и “Синя Зона” всичко ще си е по старо му !!!Ще слагат скоби на обикновените коли ,а на по “лъскавите” НЕ…

Comments are closed.