vnimaniedeca109141Статистиката на МВР сочи, че през последните месеци са зачестили случаите на настъпили пътнотранспортни произшествия с велосипедисти и деца, превозвани в ПС.

По този повод и с цел дисциплиниране на участниците в движението от 01. 10. 2014 г. до 31. 10. 2014 г. на територията на цялата страна ще се проведе полицейска акция „Безопасност в автомобил и на велосипед“. В рамките на инициативата ще бъде завишен контролът върху велосипедистите и водачите на МПС, които превозват деца без използване на системи за обезопасяване и ще се реализират специализирани полицейски операции, насочени към тези групи участници в пътното движение.

 

1 коментар

  1. “Двадесетгодишно момче от Ловеч е намерено мъртво в река Осъм, потвърждават от областната дирекция на МВР, цитирани от БТА.

    Вчера около 18.30 часа родителите му са подали сигнал за изчезването му. Цяла нощ и днес полицейски екипи са го търсили в района на парк “Баш бунар” в града.

    Днес около 15.30 часа полицаи са го открили в река Осъм. По тялото му не са открити следи от насилие. По първоначална информация става въпрос за удавяне.”

    ВЯРНО ЛИ Е?

Comments are closed.