rescener312144Моника Дончева

ЦДГ “Снежанка” – Ловеч е първата спирка на нашето импровизирано пътешествие в детските градини и училища от Ловеч и Троян. Деца от ПГ на детската градина се насладиха на представената пиеса “Палачинки, повече от тринки” от актьорите ни Влади и Павла.

Отгатнаха и без затруднение гатанките подготвени за тях, поздравиха ни с песни, задаваха ни гатанки и накрая получиха грамоти за отлично представяне.
Вторият ден на пътешествието ни отведе в ЦДГ “Люляче”, гр. Ловеч.
Отново пиеса, отново, гатанки, отново усмивки, радостни ръкопляскания, песни и емоции. 03.12.2014 година ОДЗ “Буковец – гр. Троян. Ресурсните учители Ралица Колева и Силвия Кирилова и психологът Милена Кабакчиева сътвориха истинско приказно пътешествие с децата от ПГ. Имаше и малки приказни герои, отгатваха приказки, подредиха илюстрации, получиха и награди за прекрасно представяне.

Последната спирка от ловешкото пътешествие беше в ЦДГ “Детелина” Децата с интерес посрещнаха героите – мечо и катеричката. Този път с нас беше и д-р Соколарска, представител от РЗИ -Ловеч. На въпросите свързани със здравословното хранене, малчуганите отговаряха без затруднения.