obraslipatishta17091414Започна почистването на стеснените участници на Общинската пътна мрежа. Тъй като отсечките между селата отдавна не са почиствани, буйната растителност създава потенционална опасност за движението.

До момента са почистени следните участъци, съобщават от общинската фирма „Еко“ ЕАД – Ловеч. Посочени са квадратурата на участъците и се дава линеен график за аварийни асфалтови ремонти, който е приложен отделно.

Отсечките са:

  1. Александрово-Чавдарци – 5 900 м2;
  2. Абланица-Българене – 4750 м2;
  3. Ловеч-Горан – 7 650 м2;
  4. Горан-Слатина – 3 600 м2;
  5. Йоглав-Тепава – 13 200 м2

Общо: 35 100 м2

От 3 ноември „Еко“ ЕАД  вкарва в действие и нова приставка, която ще се монтира към машина и ще реже и чисти храсти и дървета. Успоредно работи и друга група за ръчно почистване.

Предстоят до края на ноември ще бъдат почистени отсечките Къкрина – Брестово, Владиня – Дренов, Горан – Умаревци, Къкрина – Брестово, Сливек – Горно Павликени, Дренов –  пресечката с главен път Ловеч – Левски.

8 коментара

  1. И на алеята “Баш бунар” има все още опасно надвиснали и прогнили дървета,които аха – да паднат!Но тях не ги почистиха бригадите от общината и “Еко”ЕАД ,ръководени от “предишните” – Минчо Казанджиев-КМЕТА и ДИРЕКТОРКАТА -Антоанела Дончева,щото тогава точно П.Иванов и сието около него се разпищяха,че това е кощунство,че ставало грозно и било незаконно.
    А сега освен по посочените пътни отсечки бяха окастрени дървета зад Съдебна палата.И това било,за да “станело по-хубаво”.Е красиво е.Дърветата стоят като проскубани кокошки!

  2. У-образното кръстовище до опитно поле , Лисец-Баховица-Ловеч, става въпрос за 50 метра…………

  3. Пътя Лисец Баховица преди разклонението наклоненото дърво кога ще бъде отстранено .

  4. Лисец -Баховица разклонението !Идвайки от Ловеч по посока Лисец слаба видимост !

  5. Павлине, Гозница към Рдювене впишете в графика. И тук сме обрасли с храсталаци…

Comments are closed.