Започна поставянето на нови  информационни табели в град Ловеч във връзка осигуряването на по-добра и лесна достъпност до културни и природни забележителности на територията на общината.  Информационно указателните табели са поставени на възлови места в града, на входовете и кръстопътищата. Отбелязани са местата за отдих, за настаняване, забележителности и информационния център. Целта е да се създава един ефективен маркетинг и реклама на разнообразни и атракционни туристически обекти и услуги.

Указателните табели са изработени по образец, те са 36 на брой със съответните колчета за поставяне. В срок до една седмица ще бъдат поставени всичките, като стойността на заданието е 20 820 лева.

Припомняме, че първите табели бяха поставени на пътя Ловеч –Троян с указание къде се намира лагерът „Слънчев бряг.

 

6 коментара

  1. 578.36лв за колче+табела? Да има как да ги направите като за магистрала големи. И когато се пише даден музей с име се слагат кавички. Вижте как сте изписали на скъпите си колчета с табели Музейна сбирка „Атанас и Васил Атанасови”. Евала Община! Надминахте влакчето! След колчетата, сочещи към Библиотеката тези са номер 2 като иновации в тази област.

  2. Къкринското ханче и деветашката пещера са мааааалко по-далеч от тази табела. 😀

Comments are closed.