Мащабното пролетното почистване, което стартира в Ловеч, включва и измиване на улиците, съобщи кметът на Общината Корнелия Маринова.

Измиването се извършва от „ЕКО“ ЕАД и става в тъмната част на денонощието след 22 часа, за да не се пречи на гражданите. Започна се с измиване на главните артерии на града, след това ще се премине към страничните улици. Целта е да се премахне наслоения прах, който вятърът разнася и това води до повишаване нивото на фините прахови частици във въздуха, поясни Корнелия Маринова.

Измиването на улиците става по график, утвърден от Община Ловеч.

 

24 коментара

  1. Как не Ви е срам да говорите за миене на улиците при тези дупки, които са се отворили ? Ако имате смелост и кураж, моля заповядайте на панорамна обиколка в жк.”Младост”.

  2. Как се мие нещо, което несъществува? То май ви стана навик да прахосвате парите на изнемогващия и беден народ…

  3. В нормалните държави това нещонсе прави всяка вечер.. Разликата е, че хората имат улици,които да метат и мият.. В случая незнам кое е за миене. Оправете пътищата пък после ги мийте, на хората им писна постоянно да ги скубете за пари за щяло и нещяло апък со потрошиха колите.. Видях на бабаковец са очертали дупките.. Пак ще има кръпки и след тях още по-големи кратери, 1 път поне като ще правите нещо го свършете като хората

Comments are closed.