cvetnica1204139Подаването на заявленията и плащането на таксите от 25 февруари до 31 март

Започва записването на занаятчии и търговци за участие в Цветница в Ловеч. Община Ловеч кани в изложението на художествените занаяти да се включат майстори занаятчии, иконописци и майстори на църковна утвар. В рамките на празника се организира продажба на цветя. Отредени са и места за търговия със захарни изделия и за изграждане на шатри и маси за консумация (скара и бира).

Изложението ще се проведе от 3 до 5 април. Настаняването на площад „Тодор Кирков“ става на 3 април във времето от 8 ч. до 14 ч. В шатрата на всеки занаятчия на видно място се поставя занаятчийско свидетелство.

За участие в изложението документи се подават от 25 февруари до 31 март в стая 101 в община Ловеч, като се заплащат и определените такси – на касата в Центъра за услуги и информация на гражданите.

 

1 коментар

  1. И пак ли ще си проправяме път с лакти до заветната сцена? И пак ли с нови дрехи сред димилка от скара ? И пак ли..? Защо не оформихте 3 зони – традиционна за цветя и керамика, сувенири, търговска за дрехите и други стоки за потребление и такава за забавление – скара и бира. До кога ще отблъсквате хората като ги карате да се чувстват като животни в обор на площада! Градът позволява на три места да се представи този иначе така емблематичен празник на люляковия Ловеч. Чудя се как не сте се сетили да сложите люлките на паркинга зад Младежкия дом?!?

Comments are closed.