lekar1012131Започват профилактични прегледи в Ловеч по програмите „Здраве за всички” и „Женско здраве” от 19.10.2016 г.

Освен прегледи се предлагат и скринингови изследвания за остеопороза, профилактика на рак на гърдата, образна диагностика на щитовидна жлеза и ехографска диагностика на коремни органи.

Диагностиката и консултантската дейност ще се извърши от д-р Любомир Дамянов  от „Медицински център за човешка репродукция” ООД – София, и председател на Асоциация на българските акушер-гинеколози в България.

Информираме гражданите на Ловеч, че на 19.10.2016 г. (сряда)  от 09.00 до 14.00 часа в Център за социална рехабилитация и интеграция – гр. Ловеч, кв. „Вароша“, бл. „Вароша“ /в административната сграда на Домашен социален патронаж, първи етаж/ ще се проведат следните профилактични изследвания по Програма „Здраве за всички“:

Изследване на костна плътност за заболяването остеопороза-цена 10.00 лв.;

Ехографско изследване на гърдите за рак на млечната жлеза-цена 10.00 лв.;

Ехографско изследване на щитовидна жлеза на цена 10.00 лв.;

Подробно ехографско изследване на коремните органи – черен дроб, жлъчен мехур, далак, панкреас, бъбреци, пикочен мехур и простатна жлеза при мъжете и матка и яйчници при жените на цена от 20.00 лв.;

Ехографско изследване на стави – тазобедрена става, колянна става, глезенна става, раменна става, лакетна става и китка на цена 10.00 лв. на става.

Желаещите за профилактичните прегледи трябва да се запишат предварително на тел: 068/688-230 Катя Колева – Гл. експерт „Медико-социални дейности“ в Община Ловеч.