„Поводът за днешния брифинг е разпространена невярна информация в социалните мрежи и в медийното пространство. Става въпрос за твърдението, че съм освободен от длъжност, както и че е закрита длъжността заместник-кмет по образование, култура, туризъм, здравеопазване и социални дейности. Това категорично е невярна информация и се правят внушения, които са подвеждащи за гражданите и институциите. Решението на Общински Съвет – Ловеч по този въпрос все още не е връчено на Кмета на Общината.

Към този момент не съм освободен от длъжност заместник-кмет на Община Ловеч, не е закрита и длъжността заместник-кмет по образование, култура, туризъм, здравеопазване и социални дейности.

Никога не съм бягал от неудобни въпроси, винаги съм заставал с името си, а не с абревиатури, това правя и сега.

Основно в социалните мрежи се отправят въпроси и ми се искат отговори. Винаги съм отворен за комуникация и открит диалог, не чрез социални мрежи, а лично – очи в очи. Работата, която е свършена в моя ресор е прозрачна, годишните отчети са достъпни на сайта на Община Ловеч и всеки може да се запознае с тях. Ангажиментите, които съм поел ги изпълнявам, като например ремонта на паметника на Васил Левски, за който вече има сключени два договора. Отново повтарям, че винаги съм на разположение за всякакъв вид въпроси, касаещи моя ресор“.

Това заяви пред журналисти Венцислав Христов, заместник-кмет на Община Ловеч

1 коментар

  1. Защо Вие сам се обръщате към медийте? Обикновенно едно професионално дементиране би следвало да се направи от Вашия шеф, т.е. от Кмета на Ловеч … ???

Comments are closed.