Полицаи от РУ Ябланица са задържали за срок от 24 часа 16-годишно момче от с.Златна Панега, което на 13 юли около 22.00 часа на улица в селото е нападнало свой съселянин и му е взел портфейл със сумата от 100 лева и лични документи. Момчето е установено в хода на проведени издирвателни мероприятия, след което е било разпитано в присъствието на баща си и е направило пълни самопризнания. Портфейлът е иззет по съответния ред, а по случая е образувано досъдебно производство.

Полицаи от РУ Ловеч са установили извършителят на кражба от ресторант в квартал «Вароша», станала на 13 юли в периода от 07.30 до 10.30 часа. Задържан за кражбата е 18-годишен, криминално проявен жител на града, който след престъплението се е   укривал на територията на гр.София. Част от парите обект на престъплението са иззети от момчето, а процесуално следствени действия по случая продължават.

На 15.07.2017г. около 05.30ч. в РУ Троян е получен сигнал, че на язовир «Сопот» край с.Голяма Желязна чрез рибарска мрежа е уловена риба надхвърляща нормите за любителския риболов.  На брега на язовира полицаите са устатановили 54-годишен мъж от гр.Троян и рибарска мрежа с дължина около 100м. и ширина 5м. с уловена в нея риба, с количество 8.580 кг. По случая е образувано досъдебно производство, а мрежата е иззета по съответния ред.

 

1 коментар

Comments are closed.