police602141На 28 юни в РУ Ловеч е образувано досъдебно производство след като при извършено претърсване на частен адрес на ул. «Мадара» в гр.Ловеч, обитаван от 31 годишен мъж и 23 годишна жена  полицаите са открили и иззели  газов пистолет без регистрация в РУ Ловеч и осем броя газови пaтрони и пластмасова кутия,в която са открити 27 броя бойни патрони 22 калибър.

 В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство и за срок от 24 часа е задържан 26-годишен мъж от гр. Севлиево след като при направена му полицейска проверка в района на парк «Стратеш» е установено, че държи бяло прахообразно наркотично вещество. Работата по случая продължава.

На 28.06.2016г. след проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на ОД МВР-Ловеч и РУ Ловеч е установен и задържан 44-годишен мъж от града, обявен за общодържавно издирване с европейска заповед за арест и с мярка “задържане и есктрадиция” в  Р.Гърция. За случая е уведоменa Окръжна прокуратура гр.Ловеч.

На 28 юни 2016г служители на сектор «Пътна полиция» при ОД МВР-Ловеч са съставили 6 акта  за констатирани нарушения , в хода на проведена полицейска операция.