svesht1709131

ОБНОВЕНА

Вчера вечерта, при пътен инцидент на място е загинал Борислав Николов – основателя на „Бони Холдинг“. Инцидентът е станал около 17.40 часа, близо до Ихтиман.

50-годишният Борислав Николов е пътувал в посока Пловдив със своя  “Мерцедес GL”. Автомобилът е излязъл от пътя,  ударил се е в дясната мантинела, след което се прехвърлил над нея,  обърнал се в скат и е спрял в нива на 100 метра от магистралата. Минути по-късно очевидци на страшната каскада позвънили в полицията и съобщили за инцидента.

На място пристигнали линейка и оперативна група. Лекарите обаче само успели да установят смъртта на Борислав Николов, уточниха от ОДП-София.

Само преди няколко дни, за втора поредна година, неговото дружество беше удостоено с приза „Инвеститор на годината“ на празника на град Ловеч.

Борислав Николов създава фирмата си като едноличен търговец. В момента в холдинга влизат десетина различни компании. Това са четирите фабрики за месопреработка (три в Ловеч и една в Карлово) и свинекомплексите из страната. Дружествата са специализирани в угояването на чистокръвни животни, добива и транжирането на свинско месо, производството на варени и варено-пушени колбаси и деликатеси, замразени и охладени полуфабрикати, сурово-сушени колбаси и др.

22 коментара

  1. Бог да те прости!!! Почивай в мир!!!

  2. Почивай в мир

Comments are closed.