svesht601141Павлин Иванов

Миналият понеделник се е случил трагичен инцидент в Детска ясла номер 1 в Ловеч. Медицинска сестра, при окачване на пердета е паднала и се е пронизала на остър предмет. Закарана е Спешна помощ в Ловеч, а по-късно е откарана в кома в плевенска болница.

Жената е починала.

Ресорният зам. кмет Пламен Петков и висши негови служители са побързали спешно да излязат в отпуска и болнични, а Община Ловеч и до ден днешен мълчи.

 

Съболезнования към семейството и близките на починалата жена!

13 коментара

  1. Здр. LovechToday, г – н Петков ” спешно” излезе в отпуск, защото аз го помолих за това, да прекара време с дъщеря си. Поздрави

  2. Много съм разочарована от начина по който е съобщена тази тъжна новина.Трагедията на едно семейство се политизира по някакъв начин.Това е отвратително и грозно.Харесвам ми да чета и да гледам новини които са обективни, неутрални и без лични пристрастия .Напоследък тук това не го откривам.Жалко .

  3. Светла и памет 🙁 ОД МВР включва задължително в бюлетините си този вид инциденти, като от там се задейства прокуратура, трудови дирекции… има нещо гнило за да се крие и обществото трябва да пита, за да знае как да се предпази от бъдещи случаи. Това не е държавна тайна че да се покрива, жалкото е че все ценни хора губим нелепо.

  4. Само пояснявам- жената не е от помощния персонал ,а е медицинска сестра Петранка Пашова .Дългогодишен служител на болницата -кожно отделение. Да почива в мир.

  5. Не виждам какво толкова чудно има Irena Atanasova, нима не може да се случи злополука независимо по какви причини дали в къщи или на работа и защо зам.кмета на града да е виновен? Може би защото не ви е симпатичен или по политически причини или просто за да се намирате на приказки!

  6. заради мизерията и безпаричието,принуждават персонала да чисти,вместо да го свърши някоя фирма,жалко за г-жа Пашова и семейството й,живеем в ненормална държава

Comments are closed.