На 13.08.2017 г. в 15.24 часа, на ПП I-4 /София- Варна/, в землището на с.Сопот , лек автомобил БМВ управляван от 41-годишен мъж от гр.Козлодуй, предприема маневра изпреварване на движещия се пред него товарен автомобил «Мерцедес» въпреки идващия насреща л.а. «Фиат Мареа» , управляван от 28-годишна жена от гр.София. При принудителното си прибиране в собственото платно БМВ-то удря «Мерцедес»а, водачът му губи контрол върху управлението му и се удря във «Фиат»-а.

В резултат на сблъсъка на място са починали водачката на «Фиат»-а и синът й , който е на 2 и половина години, а 51-годишната майка на водачката е откарана в тежко състояние в болнично задедение. По случая е започнало разследване.

10 коментара

  1. Няма по лошо от това Но статията ви много се разминава със истината за загиналите хора.Проверете и тогава пишете….

  2. А как да продължат живота си близките на загиналите….нещата никога няма да се оправят докато не запчне да се дава доживотна за хората отнели човешки живот заради това че не могат да карат нормално.

  3. за къде бърза !!!! детенце на 2 год и половина. 20г. са му малко. Но знаете ли какво, надали и 10г ще изкара в затвора с нашето законодателство. За това пътят е само един – навън!

    1. Ще го изкарат психично болен и ще се оттърве

  4. Все бързат да им се невиди нещастниците !!

  5. Водача на б м в в затвора за 20 г –и нещата се нормализират —

Comments are closed.