На 04.07.2017 г. oколо 12.00 часа на кръстовището на ул. “Съйко Съев” и  ул.”Отец Паисий” в гр.Ловеч товарен автомобил “Фолксваген” управляван от 52 годишен мъж от гр.Тетевен, при навлизане в кръстовището предприема маневра ляв завой за включване по ул. “Съйко Съев” и удря 56 годишна жена, която пресича пешеходна пътека.

В резултат на инцидента жената е с  фрактура на лява раменна става. Водачът е изпробван за наличие на алкохол, като пробата е отрицателна. По случая е образувано досъдебно производство.

На 05.07.2017г. около 15.55 часа в землището на с.Микре, л.а. «Хонда» управляван от 38-годишен мъж от гр.Харманли, навлиза в кръстовище при знак “Стоп” и се удря с идващия от гр.Ловеч лек а-л «Форд», собственост и управляван от 26 годишен мъж от гр.Ловеч.  В резултат на сблъсъка със средна телесна повреда е водачът на «Хонда»-та и пътник от същия автомобил. Останалите  4 пътници от «хонда» та и водачът и пътник от «Форд»-а са прегледани в  ловешката болница и са освободени за домашно лечение. Пробите за алкохол на двамата водачи са отрицателни , а по случая е образувано досъдебно производство.

 

На 05.07.2017г. около 01.35 ч. в гр. Априлци, автопатрул на РУ Троян е спрял за проверка лек автомобил «Грейт Уол» управляван от 54-годишен мъж от гр.Казанлък, който е придружаван в автомобила от 31-годишен жител на гр.Стара Загора. В  купето на автомобила полицаите са открили ловна пушка тип карабина, калибър 7.62х51, законно притежавана от водачът на автомобила както и боеприпаси за нея. При проверка на багажника на колата е открито трупно месо от прясно одрано животно. По случая е образувано досъдебно производство.

 

В РУ Ябланица е образувано досъдебно производство и за срок от 72 часа е задържан И.Щ.-43 годишен  от с.Брестница, който на 03 юли около 22:00ч. използвайки сила е проникнал в къща в  селото.  Работата по случая продължава.

2 коментара

  1. Съд за изрода ! Колко още невинни хора ще страдат заради нехайството и простотията на потенциални убийци като този ???!!!!

  2. Нещасник мръсен къде е гледал този изрод и поне да се беше поинтересувал какво е състоянието на майка ми …

Comments are closed.