elhaou1012147Елхата във фоайето на Областна администрация грейна. По традиция тя бе украсена от децата от Ресурсния център в Ловеч и доброволци от Центъра за работа с доброволци към Регионалната библиотека.
В помощ на малчуганите се включиха и лично д-р Мадлена Бояджиева и нейните заместници.
Играчките са изработени също от малчуганите. Те са екологично чисти, много от тях са изработени от подръчни материали, обясни директорът на центъра Моника Дончева.
Децата поздравиха областния управител с откъс от празничната програма, която са подготвили и която ще бъде официално представена на 17 декември от 17 ч. в Детски отдел на библиотеката.
„Щастлива съм да продължа традицията, поставена преди шест години от тогавашния областен управител Николай Нанков. Вие създадохте прекрасно настроение и атмосфера тук, а по-красива елха сигурна съм, че няма в цялата област“, каза д-р Бояджиева, като видя коледното дръвче в празнична премяна.
Областният управител благодари на екипа на Ресурсен център и на малките творци, като им пожела здраве и много коледни чудеса. Тя ги почерпи с огромна торта. Доброволците от библиотеката пък отнесоха елхичка, която да създаде празнично настроение в читалнята на най-малките, които обаче са и най-ревностните почитатели на книгата.
Д-р Бояджиева показа пълна подкрепа за работата на Ресурсния център и доброволците, като изрази готовност за още съвместни инициативи.

1 коментар

  1. Ако някой ми подскаже какво означава това, че го черпя във “Фламинго”: Д-р Бояджиева показа пълна подкрепа за работата на Ресурсния център и доброволците, като изрази готовност за още съвместни инициативи.

Comments are closed.