legendite10051610Вихрен купон с любими БГ песни от няколко десетилетия сътвориха снощи в Ловеч момчетата от  супергрупата „Легендите“. Те изнесоха близо двучасов концерт на площад „Екзарх Йосиф  Първи“ като част от програмата за Празника на града 11 май. Групата е в състав Константин Марков и Стенли от ТАНГРА, Константин Цеков от ФСБ, Димитър Кърнев  от D2, Любо Киров  от ТЕ и Йордан Караджов от СИГНАЛ.

Кулминация на концерта стана чудесното изпълнение на песента „Бъди какъвто си“,  където всички изпълнители се включиха във вокалната част.

Данчо Караджов и Любо многократно похвалиха ловешката публика, която пригласяше на всички песни.

Както бяха обещали от групата, звукът на концерта бе мощен и кристално ясен, което усили удоволствието. Всички музиканти се раздадоха до краен предел и бяха викани многократно на бис.

legendite1005163На концерта сред публиката присъстваха кметът на Общината Корнелия Маринова, зам.-кметът Венцислав Христов и Цонко Цонев, бившият кмет на Каварна.

Днес, 11 май, официалната част на празника е от 11 ч. пред храма в центъра на Ловеч. От 21 ч. е дефилето и лазерният спектакъл „Искри“ с участието на Националната гвардейска част. Шоуто тръгва от СОУ „Св. Климент Охридски“ и се развива  пл. „Екзарх Йосиф Първи“.

 

3 коментара

Comments are closed.