От ОДМВР Ловеч съобщават, че на 22.10.2018г. около 13.40 ч. в гр.  Ловеч /до затвора/, 24-годишен водач на лек автомобил «Нисан» е  загубил контрол над управлението, напуснал е платното за движение и се е блъснал в предпазна ограда и крайпътно дърво.

В резултат на инцидента водачът е получил охлузни рани, пробата му за алкохол е отрицателна и му е съставен акт по ЗДВП.

На същият ден,  около 16.40 ч. в гр. Ловеч, на булевард “Освобождение” /след кръговото кръстовище/, товарен автомобил «Мерцедес 3240» управляван от 62-годишен мъж при движение е блъснал с каросерията на автомобила хоризонтална греда на пътен надлез от второкласен път II-35. При инцидента е пострадал водачът, който е настанен в ловешката болница с  контузия на гръден кош. Пробата за алкохол е отрицателна.

На 22 октомври в 15.30ч. в гр. Ловеч, на кръстовището образувано между ул. “Княз Имеретински”  и ул.  “Цачо Шишков” са се ударили лек автомобил «Деу» управляван от 61-годишен мъж и товарен автомобил «Фиат Дукато»  с 47 –годишен водач. При сблъсъка леко са пострадали водачът на «Деу»-то  и 18-годишна пътничка в лекия автомобил. Пробите за алкохол на водачите са отрицателни.