d-rGancheva1605161МБАЛ “Проф. д-р П. Стоянов” в Ловеч е с нов изпълнителен директор. Това е досегашният директор на Центъра за спешна медицинска помощ в Ловеч д-р Татяна Ганчева. Д-р Ганчева добави, че предстои в следващите дни вписването й в търговския регистър.

Д-р Ганчева заяви, че в петък /13 май/ на съвещание на Съвета на директорите в министерството е подписала договор за управление за срок три години. По думите й след като промяната бъде вписана в търговския регистър, тя ще подаде молба до министъра на здравеопазването за освобождаването й от длъжността  директор на ЦСМП.

Дългогодишен директор на ловешката болница бе д-р Тихомир Бенев, който през юли 2014 г. подаде оставка. След това за една година за прокурист бе назначена д-р Донка Минкова, а през октомври м. г. тя бе сменена от д-р Снежина Митова – дългогодишен заместник-директор на болницата.

9 коментара

  1. Не е грозен коментар защото заради тези лекари майка ми вече не е между живите

  2. Доктор с психични проблеми напомнящ министър Москов,бог да ни е на помощ

  3. Виждам грозен коментар за болницата. Мога да кажа че благодарение на един доктор в тази болница дължа живота си. И благодарение на Д-р Ганчева децата ми са били винаги добре приети.

  4. Супер! Тя го заслужава. Една жена доказала се като човек и професионалист трябва да бъде на този пост.

    1. Svetlomir Bojkov Не съм сигурен ако проверя,дали няма да намеря тебе в психото!?
      Най – после на тоя пост един достоен човак,даказал се и като лекар и като административен ръководител,и както винаги става, започват се веднага “плювките” .
      Хайде да видим какво ще може да направи за преодуляването на дълговото затъване на болницата,и после да обсъждаме”кой болен-кой здрав”.
      И не ми правете паралели с “Бляскавия поглед” – д-р Москов.Там нещата са на професионална основа/нали е анестезиолог/.Човекът просто прекалява с “наркозите”!

  5. това не е болница….пълни некъдърници….трябва всички да си тръгнат защото незнаят защо са там

    1. Ами ти що не идеш в болницата и да им обясниш защо са там,щом толкова много знаеш.Може да има и некадърници,но да сложиш всички под това название…?!
      И аз,като Соня Илиева не мога да кажа нищо лошо за голямата част от лекарите в болницата.Помагали са и на мен и на децата ми.

Comments are closed.