В РУ Ловеч за срок от 24 часа е задържан Д.Д.-21 годишен от гр.Ловеч, който е неправоспособен и на 13 април около 01,40 часа е установен да управлява моторно превозно средство наподобяващо на мотоциклет без регистрационни табели и след употреба на наркотични вещества. По случая е образувано бързо производство.

В РУ Ловеч е образувано бързо производство и за срок от 24 часа е задържан 18 годишен младеж от с. Славяни, който противозаконно е отнел л.а. “Пежо 405” паркиран на улица в селото.  Превозното средство е намерено изоставено, в изправност и без липси на друг адрес в същото населено място.

На 12.04.2017г. около 17.00 ч. в гр.Троян, на кръстовището на ул. «Радецки» и ул. «Христо Ботев»  лек автомобил «Рено» управляван от Ц.Г.-53 годишен, при завиване наляво не пропуска движещия се направо л.а. «Волво» и двете превозни средства се сблъскват.

Нанесени са материални щети по автомобилите, а пробата за алкохол на Ц.Г е отчела 1,64 промила в издишания въздух. По случая е образувано досъдебно производство.