Elithrandps1210151За да има икономически растеж е необходимо администрацията да е ефективна и прозрачна. Това заяви на среща със служители и собственици на фуражния завод Елитхран кандидатът за кмет на Ловеч от ДПС Ертан Хасан. Така той отговори на мениджъра Антон Христов, който сподели, че сега работата с администрацията е трудна, защото чиновниците са твърде бавни и мудно обслужват бизнеса и гражданите.

Ертан Хасан обяви още, че местната власт трябва да се възползва от Закона за насърчаване на инвестициите в онази му част, която дава възможност общините да издават сертификат клас „Б“ на инвеститорите на територията на съответната община. „Само така можем да привлечем стратегически инвеститори“, обобщи Хасан.

На срещата в Елитхран кандидатът за кмет за Ловеч бе придружаван от кандидатите за общински съветници от листа на Движение за права и свободи Юнал Мъстънов, Фатме Моллова и Йочко Йочев. Всички те застанаха зад позицията, че са необходими ясни правила за съвместна работа и партньорство между бизнеса и местната власт.

 

 

Предизборен щаб на ДПС

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Публикация по договор

7 коментара

  1. А прословутия г-н Ангелов ако си промени политиката и мисленето си за бизнес няма да има нужда ДПС или който и да е било. Направо не знам кой още ходи при него за фураж или компоненти.

  2. Очевидно признава, че до сега нещата са били непрозрачни. И ловчалии мислят така. Остава поне достойно да се оттеглят.

Comments are closed.